Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy zakupie RP za 30 zł (SMS)

Piekurz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , wczoraj chciałem kupić RP za 30 zł jednak gdy już była druga transakcja wpisałem PAN zamiast PAY i 30 zł w błoto . Napisałem wiadomość do supportu wczoraj o 22 . Jak myślicie czy oddadzą rp czy kasa poszła w błoto ?

Opublikowano

i?..

To jest tak jakbyś poszedł do sklepu mysląc o kupnie chleba ale kupiłeś bułki i potem byś wracał z paragonem że ty chcesz chleb..

Jak sie myśli "UHUHHUH BEDE MIAL RP ALE FAJNO HUEUHEHUEHSHSU" zamiast sie nie analizuje regulaminu kupna no to masz za swoje musisz czekać

Opublikowano

Podałem wszystko dowody , numer telefonu , godzina wysłania sms , wszystko

Odzyskasz, był to twój błąd, lecz wszystko jest zapisane w danych bilingowych. :)

8372383248.png
Opublikowano

Cześć , wczoraj chciałem kupić RP za 30 zł jednak gdy już była druga transakcja wpisałem PAN zamiast PAY i 30 zł w błoto . Napisałem wiadomość do supportu wczoraj o 22 . Jak myślicie czy oddadzą rp czy kasa poszła w błoto ?

a poprawiłeś i wysłałeś poprawnego sms'a aby zakończyć tranzakcje?

jeżeli nie, to nie dokończyłeś tranzakcji czyli nie wpłaciłeś całej kwoty nie odzyskasz jej, no chyba że się ulitują albo dadzą ci możliwość dokończenia jej w co wątpię

Opublikowano

a poprawiłeś i wysłałeś poprawnego sms'a aby zakończyć tranzakcje?

jeżeli nie, to nie dokończyłeś tranzakcji czyli nie wpłaciłeś całej kwoty nie odzyskasz jej, no chyba że się ulitują albo dadzą ci możliwość dokończenia jej w co wątpię

ale on wpisał PAN zamiast PAY, i kasa do riotu tak jakby nie dotarła, bo złą treść wpisał?

szanse na odzyskanie są znikome.

Opublikowano

Tak wpisałem następny raz ale wysłałem 2 razy czyli 30 x 2 , 60 zł więc mam z tego tylko 500 rp ... a powinieniem miec 1000

Napisz spokojnie, opisz sytuacje. Najprawdopodobniej zostaniesz przekierowany do specjalisty od spraw bilingowych (do 5 dni roboczych dostaniesz od nich wiadomość). Wszystko mają zanotowane, wystarczy że nie będziesz kłamać a wszystko pójdzie dobrze :). Wytrwałości w oczekiwaniu na odpowiedź ;)!

8372383248.png
Opublikowano

Napisz spokojnie, opisz sytuacje. Najprawdopodobniej zostaniesz przekierowany do specjalisty od spraw bilingowych (do 5 dni roboczych dostaniesz od nich wiadomość). Wszystko mają zanotowane, wystarczy że nie będziesz kłamać a wszystko pójdzie dobrze :). Wytrwałości w oczekiwaniu na odpowiedź ;)!

Wszystko napisałem co potrzeba :) A nie mam czasu na gre więc chcem kupić postać rp

Wysłałem wiadomość na tej stronie : https://support.leagueoflegends.com

I nie jestem pewny czy to dobra strona , jak coś to możecie mi podać prawidłową ;)

Opublikowano

Stronka jest dobra, tam właśnie powinieneś napisać.

#ProTip: Płać PSC, opłacalniejsze i się nie jebniesz w ten sposób :P

Opublikowano

Stronka jest dobra, tam właśnie powinieneś napisać.

#ProTip: Płać PSC, opłacalniejsze i się nie jebniesz w ten sposób :P

Tak,tak brat mi ma załatwić

Opublikowano

Sam tak miałem, wystaczyło wejść na support BOKU, opisać sprawę, dać screena billingu, a RP oddali mi po kilku dniach :)

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...