Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zlecenie] 2 Strony www.

Grand.Slam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis pracy: mam małe zlecenie na 2-3 strony internetowe

Język programowania: Nie znam się na tym

Sposób kontaktu: gg, ts, skype, pw, tel

Wynagrodzenie:Na pewno się do gadamy

Witam. Potrzebowałbym 2 strony www. Mianowicie chodzi mi o : 1 strona internetowa to strona firmy. 2 strona internetowa to strona portfolio. Co mają zawierać strony podam po przez kontakt na pw, gg (45508174) bądz przez numer telefonu który podam gdy ktoś się podejnie tego. Interesują mnie własne projekty żeby ktoś zaprojektował stronę oraz ją zakodował na gotowo. Strony nie będą posiadały żadnych skomplikowanych skryptów jak np. Logowanie, Rejestracja, Sklep czy coś takiego. Chciałbym aby ktoś to wykonał w ramach własnego doświadczenia bądz za nie wielkie wynagrodzenie za poświęcony czas przy tym. Jestem osobą pełnąletnią i bez problemową tak więc żadnuch komplikacji nie będzie ani z kontaktem ani z dogadaniem się co i jak. Komputer posiadam na wyłączność tak więc jestem cały czas praktycznie dostępny. Wszystkich zainteresowanych proszę o szybki kontakt ! Pozdrawiam Serdeczenie GrandSlam ! ( jeśli napisałem w nie odpowiednim dziale prosiłbym o przeniesienie przez moda lub admina w odpowiedni dział a nie usuwać, z góry dziękuję i przepraszam jeśli wynikną jakieś problemy).

kfg8vysnudxs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...