Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TF zbugowany?

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam wyciągniętą żółtą kartę, to moje AA nie zawsze stunują. Mam tą żółtą kartę cały czas nad głową, ale moje AA nie za każdym razem nakładają stuna. Ktoś tak miał też?

Opublikowano

Ja miałem tak samo z każdą kartą. Nie zawsze AA nakładało efekt.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Jak mam wyciągniętą żółtą kartę, to moje AA nie zawsze stunują. Mam tą żółtą kartę cały czas nad głową, ale moje AA nie za każdym razem nakładają stuna. Ktoś tak miał też?

po prostu za szybko to robiłeś. Też tak czasami miałem jak chciałem kartę robiłem AA i nie wchodziła karta, ale po ponownym AA już działało. Może za szybko robiłeś?

Opublikowano

Spotkałem się z takim czymś dzisiaj grając dominiona. Bardzo możliwe, że za szybko wyprowadziłeś combo lub przeciwnik miał skilla ochronnego typu sivir, noc. Ja jednak mialem takie coś na Cho Gath'cie i dałem mu z żółtej i nic się nie stało ale było to bardzo szybko zrobione więc mogło nie załapać.

Opublikowano

Widać ze w bronzie siedzicie. Tf dostał nerfa i przed nerfem miał dłuzszy czas trzymania karty a teraz o jest krotszy ze podczasz teleportowanie musisz wiebierac karte bo jesli wybierzesz np. żółtą karte a pozniej tp to czasu nie wystarczy i karta zniknie Pozdrawiam z Diamondu .

Opublikowano

Widać ze w bronzie siedzicie. Tf dostał nerfa i przed nerfem miał dłuzszy czas trzymania karty a teraz o jest krotszy ze podczasz teleportowanie musisz wiebierac karte bo jesli wybierzesz np. żółtą karte a pozniej tp to czasu nie wystarczy i karta zniknie Pozdrawiam z Diamondu .

Może i jesteś w Diamondzie, ale myśleniem to ty nie grzeszysz i cofnięcie do podstawówki powinno Ci pomóc (może jeszcze jej nie skończyłeś?). Oni piszą, że bugujuje im się nakładanie efektów kart z AA, a nie że im znika ta karta.

Możliwe, że robicie to za szybko, albo Riot coś zepsuł i teraz się pojawia taki bug.

Opublikowano

Tja , za szybko , możliwe że w tym samym momencie co wybrałeś karte zaatakowałeś miniona/gracza.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Chyba nie doczytaliście dokładnie, chodzi o to, że ta karta cały czas była nad moją głową, ale jej efekt się nie nakładał (nie działała tylko żółta karta). W paru meczach już tak miałem, a carruje się TF'em z golda.

Opublikowano

TF działa jak powinien, grałem tym od przedwczoraj ze 3 aramy. A że to server-sided thing to nie ma prawa być "popsute" tylko u Ciebie. To znaczy, że poprostu zrobiłeś to co ja ostatnio pare razy - zablokowałeś kartę i próbowałeś ją rzucić, a prawdopodobnie nie mogłeś, bo ma teraz dłuższy czas zanim można nią rzucić... No cóż, to bardziej nerf dla AD tf'a, bo nie może spamić AA stunując w sekundę ^^

@David bronssie z mentalnoźciom polachka stop flejmink. ^^ To, że ktoś ma z czymś problem, nie oznacza że jest w brązie, a Twoje rozumowanie jest jak zmienna 1 przy opcji:

if 0 == 'diamond' else 'No'

No, ten, tego.... kthxbye. Polecam się zdystansować, gimbazo droga ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

ja ostatnio od tfa oberwałem jednym q 2 razy grajac zackiem jak castowalem skok do tyłu to leciały karty oberwałem raz, skoczyłem w locie oberwałem drugi raz i dentka hahaha. to było jedno q i jedna karta ze środkowiej lini. warto wiedzieć że coś takiego działa, jako ciekawostka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...