Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naprawa Mob_Proto

Ciapek24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio, gdy spolszczyłem kilka npc w mieście i nie tylko po odpaleniu serwera nie dropią mi yangi, jaki by to lvl nie był, nie dropi. Wiem, widziałem już identyczny temat na mpc forum, tam ktoś dał screena, a mi nie wiem dlaczego go nie wyświetla. Ok, mniejsza. Moje pytanie jest takie, w jaki sposób naprawić mob_proto nie używając filezilli ? Da się tak ? Przepatrzałem już podobne problemy i jak ktoś w filezilli grzebał to mu serwer szwankował. Wiele już na moim zrobiłem i nie chcę wszystkiego potem robić od nowa, jest sposób na naprawę w navicacie ? Z góry dziękuję za pomoc.

10 [X]

20 [X]

50

100

200

Dalej nie ma co :D

Opublikowano

Witam. Ostatnio, gdy spolszczyłem kilka npc w mieście i nie tylko po odpaleniu serwera nie dropią mi yangi, jaki by to lvl nie był, nie dropi. Wiem, widziałem już identyczny temat na mpc forum, tam ktoś dał screena, a mi nie wiem dlaczego go nie wyświetla. Ok, mniejsza. Moje pytanie jest takie, w jaki sposób naprawić mob_proto nie używając filezilli ? Da się tak ? Przepatrzałem już podobne problemy i jak ktoś w filezilli grzebał to mu serwer szwankował. Wiele już na moim zrobiłem i nie chcę wszystkiego potem robić od nowa, jest sposób na naprawę w navicacie ? Z góry dziękuję za pomoc.

Poproś kogoś, żeby ci "zescreenował" cale mob_proto (chociaż wątpię, żeby komuś się chciało xD) i przepiszesz sobie w pierwotnej formie to elementy tabeli które wcześniej zmieniałes ^^

65994253024037513199.png
Opublikowano

@UP Tu masz all opisane jak się połączyć z filezillą

To jest ukryta treść, proszę

Może zrobić tak jak pisze kolega, lub też spróbować połączyć się przez WinSCP, czy CoreFTP.

Wszystkie te programy działają tak samo. Musisz po prostu wszystko ustawić w taki sposób:

Site Name: Najlepiej wpisać nazwę serwera, lub po prostu MT2 (to występuje na pewno w WinSCP i Core FTP. Nie wiem jak z filezilla)

Host / IP / URL : twój adres z hamachi z końcówką .100

UserName: root

Password: domyślnie mcncc.com (no chyba, że zmieniałeś hasło na VPC).

Port: 22

Connection: SSH / SFTP - tak mam u mnie ustawione i wszystko pięknie śmiga.

65994253024037513199.png
Opublikowano

Spróbuje. A co do navicat ... patrzyłem temat teraz z oryginalnymi tabelami i oni to kopiowali przez navicat. Delete a table, a potem Import Wizard. Zadziała to też w tym przypadku jeśli chcę spolszczone mob_proto wrzucić ?

10 [X]

20 [X]

50

100

200

Dalej nie ma co :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...