Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwny komputer 0_0

bartek30213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moja mama dostała z pracy laptopa do ankiet na którym zainstalowałem mase gier

Niestety matka zabrała go i przyniosła inny zobaczyłem że ma on 700 mhz ;(

żadna gra nie poszła

Lecz dziśiejszej nocy grałem w tibie i komputer nagle zaczoł szaleć

zrobił się strasznie głośny

Sprawdziłem i 1.60 Ghz 0_0

czy league of legends i inne gry wejdą??

Niestety mam internet play online
bo spalił mi się modem

jak będe pobierał lola to z 3 gb internetu strace???

Mam 2 gb ramu

512 mb karty graficznej ;(

Opublikowano

Widac ze jestes malym smarkaczem to odpowiem na te latwe pytania.

1. Jak nie masz pc to matce kompa nie zapier*** do gier ,bo to wkur***

2. No bo w nocy szalals pewnie z nim w lozku i lozka pewnie nie scieliles od 2 lat i teraz jest kurz w laptopie

3. Tak trudno wejsc w google ? Moze pojdzie Ci lol ,ale pewnie ten pc to jakies stare gowno z przed wojny

4. Nie stracisz po co 3 gb pobierzesz z internetu i nie stracisz wgl .. TAK KU RWA STRACISZ.

5. A mnie to nie interesuje pojdzie Ci moze lol

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Nie pójdzie ci LOL. Laptop zjebałeś, pewnie cały zasyfiony teraz jest. I jak kolega wyżej, nie zabieraj mamie laptopa jeśli jest do pracy. Bo pewnie nie jej, rozpierdolisz i dopiero będzie.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Budowniczy
Opublikowano

Może byś uzbierał troszeczkę pieniędzy i kupił porządny laptop lub stacjonarny komputer.

A i nie wgrywaj na nim niepotrzebnych programów gier (na laptopie) bo ci się będzie zawieszał ścinał itp.

Laptop biurowy, nie jest do grania, tylko do korzystania z internetu i programów podstawowych.

LoL ci nie pójdzie...

Czyli powiem jedno, masz zasyfniony laptop, który jest na śmietnik...

Opublikowano

tak po 5 minutach gry, lub przy samym odpalaniu tibie jest w stanie sam się wyłączyć, pewnie tak masz ?

U mnie dziewczyna ma lapka 3Ghz z 500mb ramu i jest w stanie zrobić reseta przy starcie Polan II ;p

Opublikowano

Spróbuj go przeczyścić programem Ccleaner następnie pousuwaj "swoje" gry i laptop będzie jak nowy , a może nawet mama cię pochwali :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...