Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] +2,3,4,5 LP

xdxdddddddddddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko siemanko jestem aktualnie w Silver 1 Mam 97 pkt.

I problem jest taki że z miesiąc temu dodawało mi po 20pkt. a aktualnie to max. 5 pkt.

Od czego to zależy tu można zobaczyć moje konto

http://www.lolking.net/summoner/eune/26376426

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Masz słabe mmr to dlatego tak mało ci daje. Żeby dawało ci więcej to musisz wygrać kilkanaście meczy pod rząd

x

Opublikowano

@up

a powinno sie dać spaść :<

btw. mam teraz równo W/L muszę mieć o ile więcej

żeby normalnie po 20pkt. daawało?

4fun
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

@up

a powinno sie dać spaść :<

btw. mam teraz równo W/L muszę mieć o ile więcej

żeby normalnie po 20pkt. daawało?

Win/lose ma pewien wpływ na MMR, jednak MMR nie jest w pełni od niego zależne, a co za tym idzie nie ma ustalonej ilości wymaganych wygranych gier do nadrobienia MMR. Bardziej prawdopodobne jest to, że punkty ligowe będziesz zdobywać w większych ilościach po przebiciu się przez pierwszą dywizję - gdy wbijesz Gold 5.

Opublikowano

System również sprawdza czy jesteś "godzien" wyjść ze srebra na złoto to taka pokuta za to ,że jak już będziesz w goldzie nie będziesz już mógł spaść z powrotem do srebra. Wszyscy tak mają musisz przeboleć :x

vayne.png

Opublikowano

System również sprawdza czy jesteś "godzien" wyjść ze srebra na złoto to taka pokuta za to ,że jak już będziesz w goldzie nie będziesz już mógł spaść z powrotem do srebra. Wszyscy tak mają musisz przeboleć :x

KK, wiesz kiedy może sezon 4 się zacznie bo nie wiem czy rankedy jeszcze grać :P

4fun
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Też tak miałem od 96 do 100 dostawałem po 1 pkt w silver 1 to jest normalne.

No nwm czy takie normalne bo ja mialem 86 pkt czy tam 85 i po wygranym meczu mialem od razu serie i oczywiscie to w silver 1

Opublikowano

ja na smurfie

http://www.lolking.net/summoner/eune/36934522#history

wbilem od zera rankedow silver1 w nie wiem chwilke.. dzis z s2 olp do s1 zaliczylem jedna porazke na serii tylko bo gralem solo bez mojego suppa z którym sa op playsy. mam 25winow do 17loss wg lolkinga. mmr słabe? nie sądze. każdy mecz moge powiedzieć że sam carruje na glównym koncie west mam platynke2. kd ratio myśle olbrzymie na plus. za mecz w s1 dostaje 3-4lp ;) także so bad. ale myśle w 2dni wbijam golda w miecha platyne

Opublikowano

Myślę , że tutaj zależy jedynie od Twojego MMR ( nie da się w żaden sposób tego sprawdzić ) .

Wnioskuje to po tym , że mój kolega również w Silver I , dostawał nawet 15-20 pkt .

Opublikowano

Jakiego MMR... OMG.. przecież to od niczego nie zależy, jesteś w Silver I, to dostaniesz mniej pkt. np. ja dostawałem mało, (max +8), wygrałem trochę pod rząd, później raz przegrałem i od razu dostałem 20 LP, później 15, szło po prostu później jakbym był w niskiej lidze, a nie w pierwszej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...