Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14 ULTIMATE TEAM

HardmarTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Czy wam też nie działa fut web app ?

Byłem zbanowany na fifie 13 ale ban chyba przeszedł do 14 czy to możliwe ?

Pojawia mi się takie coś Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

Opublikowano

Osoby, których konta zostały zablokowane w 13 nie mają dostępu do web app.

Jakie nie, mają. Ale dopiero po premierze 14stki..

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Teraz jak ktoś dostał bana i chce się zalogować na web app to nie może.

Bo trzeba czekać do premiery. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

ale jak kupie i zainstaluje na originie to lajtowo wszystko bedzie smigalo nie? :D Zeby nie bylo ze "twoje konto zostalo zbanowane" xD

Tak, będzie działać.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podczas wczytywania fut (f*ut) mam błąd w postaci "Problem podczas nawiązywania połączenia z serw..." i co ea zadowolona dostaliście moją kase miesiąc przed premierą przepłaciłem 159.99 złotych i ni h*ja nie ma ultimate team w d*pe mnie pocałujcie jak 15 wyjdzie ani grosza z mojej kieszeni nie dostaniecie !!!!!!! (Sorry za słownictwo ale Kuźwa nie wytrzymie po prostu !!!) Nigdy nie byłem tak zawiedziony grą za tyle kasy NIGDY !!!!! Dzwonie do tych D*bili mają odblokować konto albo kurwa oddać kasę !!!!

Tetsuo Nitro odpowiedzcie !

Opublikowano

Ej Hardmar mam taki sam problem jak wchodzę do FUTa. Czy to oznacza, że konto mi zbanowali? Jak tak, to dzwonie do EA. Tylko że ja w 13 nie byłem zbanowany. Teraz korzystałem z programu PrivateTunnel, żeby sobie wcześniej zagrać. A teraz dupa. Co jest?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Tak masz bana. Nie martw się nie odblokują Ci. Sku*wiele mimo okazania skruchy nie odblokują. Nic na nich nie działa. Ich jedynym argumentem jest wysłanie linku do regulaminu.

Jedyny powód odblokowania, o którym słyszałem to EA pomyliło konta i odblokowali.

Opublikowano

Jezeli rejestrujecie fife na konto na ktorym mieliscie bana to co sie dziwicie?

Bylo zrobic nowe konto i na nowym zarejestrowac konto, wszystkie konta blokowane sa dozywotnio, i ea sport's nie interesuje ze wydales kase :)

Uzywales botow czy tam czego za co dostales bana to teraz zbieraj to na co zasluzyles;)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...