Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o S.K.I.L.L.?

Andre13

S.K.I.L.L.  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? w S.K.I.L.L.?

• Tak
      16
    • Nie
      2
    • To jest taka gra?
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o S.K.I.L.L. Special Force 2?

Łatwa? Trudna? Dla nobów? Dla prawdziwych graczy?

Oceniajcie i czy polecicie mi ją (Ogólnie <3 FPS'y szczególnie MP)?

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Z filmików jakie widziałem gra mnie do siebie nie przekonała.

Grafika jest dobra, ale bez rewelacji, sama walka i ogólnie wrażenia z gry niezbyt mi przypadły do gustu, to po prostu kolejny darmowy FPS.

Być może w wolnej chwili ściągnę i wypróbuję.

Opublikowano

Gra wypasiona ,może nie mam dobrego lvla czy coś ( 12 ) ale gra jest super ,jeżeli ktoś chce pograć np. w coda 4 ale trzeba kupić - niech ściąga, podobna optymalizacja, grafika i mechanika ;))

1zdobq.png

Opublikowano

Ta gra nie ma nic z CODów... rozgrywka to czysty random hitboxy jak i perspektywa są zwalone, załóżmy że strzelasz sie 1v1 z kolesiem który nie potrafi grać a zacznie nawalać full auto i wejdzie mu hedszot bez celownia w głowe gdzie ty celujesz i starasz sie trafić banie ;/ Jak zaczynałem grać to przez chwile myślałem że będzie to dobry zastępca AC... jednak pomyliłem sie ;( gram już w to od początku i jak dla mnie gra nie warta świeczki, aaa i do tego random bany za HAXY czy nielegalne oprogramowanie w sumie to może ten antycheat sie już myli od nadmiaru haxów bo co prawda w każdym roomie jest chociaż 2 ;)

BTW.

Nick w grze Pershing lvl 47

Opublikowano

Jeszcze nie miałem przyjemności zagrać w tą grę ale po gameplay'u jaki zobaczyłem to myślę że zagram w tą grę niedługo.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...