Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft 1.6.2 craftbukkit server

DrexonPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malo opisales, ale postaram sie pomoc . Moze jest wlaczona White Lista i cie a niej nie ma lub jest wlaczone online mode, a ty nie masz premki . Mozesz tez miec inna wersje minecrafta .

Opublikowano

Malo opisales, ale postaram sie pomoc . Moze jest wlaczona White Lista i cie a niej nie ma lub jest wlaczone online mode, a ty nie masz premki . Mozesz tez miec inna wersje minecrafta .

Jak by miał White to skąd inni by się tam wzięli? Poza tym op od razu wyklucza z obowiązku WL.

A tak w ogóle, to skoro hostujesz, może po prostu nie możesz wejść z powodu lagów? Też tak miałem, komp zbyt słabo pracował przy odpalonym servie i wejść nie mogłem :(

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Może to byc problem że masz słabą kartę graficzną i server ci się nie chce załadowac. A co ci pisze jak wchodzisz czy nic nie pisze ?

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Może to byc problem że masz słabą kartę graficzną i server ci się nie chce załadowac. A co ci pisze jak wchodzisz czy nic nie pisze ?

moja karta graficzna: GeForce 315

dostępna pamięc graficzna 2303mb

dedykowana pamięc wideo 1024mb

systemowa pamięc wideo 0mb

udostępniona pamięc systemowa 1279mb

ps: nie wyszukuje serwera

Opublikowano

ale na innym porcie moge wejsc tylko na tym: 25565 a na tym nie moge 2556 itd a mam odblokowane porty

Zazwyczaj jest tak że możesz wejść tylko przez jeden port... ustawiasz go w konfiguracji serwera. 25565 to domyślny port, a z twojej wypowiedzi wynika że chcesz wejść przez port 2556, który nie jest ustawiony jako port serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...