Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream GTA V :) (5)

pajsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahaha, jeden koles z Polski już ciśnie w gta v. Tylko to jest film niepubliczny.

Opublikowano

Ale skad je wytrzasneli?! A zeby wypalić płytkę z grą (mówię o ps3- na xboks nie ma problemu konsola zalosna di spiracenia) trzeba mieć nagrywarke BluRay…

Btw. nie jestem przeciwniwiem piractwa ale takie spojleriwanie to chamstwo

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hm... dlaczego jak koleś poleciał na czołówe to samochodom nic? Żadnych wgnieceń, nic. Tak jak w NFS. Czy to mi się tak wydaje? I grafika na PS3 mnie na powala w porównaniu do zdjęć z neta.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Wystarczy wejść na gta v forum, tam ludzie wrzucają streamy. Co to systemu zniszczeń według mnie jest bardzo dobry i z każdym innym wozem jest inaczej natomiast co do fizyki jazdy jest bardziej "arcadowa" i napewno każdemu przypadnie do gustu.

Opublikowano

Co jak co ale wersje na PC można już pobrać, ale czy to prawda czy to fake to nikt nie wiem jedyne co to z komentarzy wyczytałem że to działa ale waga to 36GB.

A co do wersji konsolowych to już od 2 dni podobo są.

Opublikowano

Co jak co ale wersje na PC można już pobrać, ale czy to prawda czy to fake to nikt nie wiem jedyne co to z komentarzy wyczytałem że to działa ale waga to 36GB.

1. Nie ma wersji pc, to jest po to by takich głąbów jak ty nabrać

2. Są od wczoraj

Opublikowano

Tak i co jeszcze, wersji PC jeszcze nie ma.

Opublikowano

Wiem że nie ma na PC ja tylko piszę że znalazłem i że nie chce mi się wierzyć że było by już na PC, ale po co odrazu ta spina. Ktoś sobie wrzuciał nabił komentarzy i się cieszy że ktoś pobiera.

Z tego co wyczytałem to na konsole można od dwóch dni pobrać ale kto wie. Tak wgl jak myślicie był to wyciek kontrolowany czy ruski wbiły na serwer i zabrały?

Opublikowano

a mówią na nasz ze mi wszystko piracymi a tu co nagle na xboxa i ps jest gta v ;x zawsze pc gamer "najgorszy" ale i tak jak by dali multi to dużo ludzi by kupiło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...