Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora vs Ezreal

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zachciało mi się zbierać znów IP na nowego championa. Kto lepszy? Fiora czy Ez? Kiedyś grałem Ezrealem bardzo dużo ale sprzedałem by mieć Zeda. Lecz teraz jakoś mnie ciągnie do tej postaci, Fiorą nie grałem wcale ale koledzy mówili jaka to ona nie jest OP itd... Bardziej interesuje mnie dmg jakie postać ma na początku i na końcu meczu. Kogo z tej dwójki wybrać? A może ktoś inny spełniający moje kryteria i wymagania?

Opublikowano

Ja bym wziął Ezreala, Fiora bardzo szybko się nudzi bo to nuda E W Q HIT HIT HIT.

+spam Q

+w late kosa

+łatwa farma

+free flash

+zbudowany pod blue eza ma ogromny dmg, poke, niskie cd i slowa co chwilę

Opublikowano

widzę że narazie wygrywa Fiora. A do carrowania gier caly czas, oraz dmg w early kto jest lepszy? głównie chciałbym aby postać była dobra w każdym etapie gry i nie padała jak papier

Opublikowano

Fiora może carruje gry, ale jak dostanie hard cc/exhaust to nie robi już tak dużo, jest dosyć papierowa. Ezem łatwiej wygrać tf'a dzięki spamu Q i ultem. Ja bym na twoim miejscu brał ezka, bo fiora szybko się nudzi.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

No to teraz się porobiło ;_; 3 - Ez 3 - Fiora Może ktoś jeszcze się wypowiedzieć? naprawdę 1 i 2 postac wydaje się być dobra tylko nie wiem co brać. 6 odpowiedzi które nic nie ustalają

@edit

close pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...