Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14 / 13

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie będzie ktoś jeszcze grał na ut w 13 ? :> Sam posiadam fife 13 i b.dobrze mi się gra ale jak wejdzie 14 to widze wielką lipe bo wszysy się pewnie przeniosą więc jak myślicie lepiej kupić 14 czy pozostać przy 13 ? :) A drugą sprawą jest ut na fifa 14 demo podobno jest tam ten tryb i chciałbym żeby ktoś opisał jak on mniej więcej teraz działa na demo czy można zagrać mecz np tylko z komputerem czy można już jakoś zarabiać i wgl będe bardzo wdzieczny ;P

x2n.png

Opublikowano

Co do fut w demie fify 14, to można zagrać tylko z komputerem.

Część osób na pewno zostanie przy tej fifie, chociaż na pewno większość się przeniesie na nowszą odsłonę. Już teraz można zaobserwować, że jest 2x mniej aukcji niż miesiąc temu.

Ja osobiście przerzucam się na 14 odrazu w dniu premiery :P

Opublikowano

Ja przechodzę na 14 ale w tym samym czasie będę grał w 13 bo zostało mi 3kk kasy i chcę kupić Messiego lub Ronaldo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

'Każdy przeniesie się na fife 14 ' Pierd*enie o szopenie wg mnie to jest ... Ma wychodzić fifa 14 a mimo to w fifie 12 bardzo szybko znaleźć gracza . Co prawda serwery 12 mają być wyłączone ale raczej ze znalezieniem przeciwnika/aukcij w fifie 13 nie bedzie ciężko wręcz na aukcjach będzie łatwiej dorwać takich zawodników jak messi/cr7 taniej . Ja zostaje narazie przy 13 ale jak będę miał zamiar kupić 14 , 13 nie odrzuce ot tak poprostu tylko też będę grał :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...