Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LS vs LV

KurczakSwaj5

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. LS vs LV vs SF

• LS
      2
    • LV
      3
    • SF
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LV, większość(jak nie wszystkie) serwerów Role-Play, dzieje się w Los Santos - co jak dla mnie jest ... przeżytkiem. Polecam ci wybrać Las Venturas, ponieważ ma ciekawe zabudowania i tak jak powiedziałem wcześniej, serwer by się wyróżniał np. akcją gdzie się dzieje :)

Opublikowano

LV + Pustynia czy LS + Las ??

Jeśli LS + Las to jest o wiele lepsze bo np. Serwer CIT2 : Praca farmera i naprawde wygląda to bardzo fajnie. (o ile robisz serwer na MTA)

Opublikowano

Serwer SA:MP, bez obrzeż jak Pustynia czy Las. Po prostu w obydwu miastach widzę

fajne miejsca do odgrywania... Wszystkiego - Od rodziny mafijnych, poprzez ścigantów

do gangów etc. Jednakże należy zauważyć, że w LS więcej możliwości mają Gangi, a w LV

mafie ;p I W przypadku LV niektóre miejsca zostaną zablokowane, tzn. - obiekty, które

uniemożliwią przejazd do kilku budynków na wybrzeżach miasta, jak znaki budowlane, koparki etc.

Cichy. nie wiem czemu, ale nie wiem co tam ciekawego - w sf ;/

Co Wy tam widzicie, czego ja nie mogę dostrzec :/

Opublikowano

SF wygląda bardziej realistyczniej od LV i LS, bo w LS są gangi, tereny gangów itp.

W LV jest dużo kasyn a mało miejsc do pracy

Zato w SF jest wszystko realistyczne, sporo miejsc ciekawych, zero gangów (oprócz Japończyków), kasyn itp.

SF Bardziej pasuje do RPG niż LV a LS to może ujdzie

Opublikowano

Hmm, czasu mam dużo, jak i ciekawość co wolą gracze także dodałem do Ankiety SF.

Jeśli byłaby możliwość, prosiłbym Moderatora o edycje nazwy tematu na LS vs LV vs SF,

aby było jaśniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...