Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowa idea telefonu co myślisz

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta dość fajny pomysł ale nie wiem czy nasza technologia na to pozwala . Pewnie za 20 lat będą takie cacka , pożyjemy zobaczymy . Koncepcja warta uwagi .

Opublikowano

aha no fajnie jednym klockiem wymieniam sobie pamięc czy coś... z klocków lego mozna zrobic taki telefon xD takie coś nie przejdzie.

ja tam za 20 lat licze na androida 50.0.0 coca cola nestea ha8hsduyfhasdf i telefon z 50 rdzeniami, 64 GB ram, ostrego jak brzytwa z funkcją wąchania komuś dupy na odleglosc eh.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nie wprowadzą tego ponieważ koncerny które tworzą telefony nie pozwolą na to nie opłaca i im się to np. zepsuł ci się procesor w telefonie kupujesz nowy za 200 zł a tak to musisz nową komórke za 2 tyś.

Opublikowano

Myślę, że technologia na to pozwala, jednak dzisiaj produkuje się na ilość nie na jakość, więc nie przejdzie.

shoob.png

Opublikowano

Nie wprowadzą tego ponieważ koncerny które tworzą telefony nie pozwolą na to nie opłaca i im się to np. zepsuł ci się procesor w telefonie kupujesz nowy za 200 zł a tak to musisz nową komórke za 2 tyś.

Ale jakieś firmy napewno się znajdą które by to produkowały.

Zrobiłoby to właśnie konkurencje dla takich koncernów którym by się to nie opłacało.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie opłaca się robić pro elo fonów.

Ja tylko licze, że Gameloft nauczy się robić gry.

Opublikowano

A dla mnie taki telefon byłby super, gorzej by było jak spadnie ci on na ziemie i pogubisz niektóre podzespoły :)

Napewno bym takiego kupił

Opublikowano

Technologia nie magiczna. Jesteśmy gotowi aby coś takiego zrobić :)

Zrobiłyby to pewnie firmy, którym się niezbyt powodzi i nie mają zysków. A może powstałyby nowe... o to nie ma się co martwić. Pomysł bardzo mi się podoba.

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...