Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sion jungle

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem długo jakiegoś ciekawego championa do jungli i wydaje mi się ,że znalazłem.Głównie budowałem go pod tanka z trinity tylko pod dmg i naprawdę dawał rade.Po wymaksowaniu e ma nawet dmg , na ulti ciężko go zabić w tf. Sam robi smoka na 6 i w late na ghoscie i z tym stunem może naprawdę zagrozić przeciwnemu adc.Wypowiadajcie się co o nim sądzicie.

Dodam jeszcze ,że warto zaczynać z doranem. Maxujemy tarczę która robi całkiem niezły dmg a dodatkowo w jungli nie będziemy tracić hp i możemy ciągle latać z włączonym e.

Opublikowano

Ja ostatnio polubiłem nim grać na topie.Maksuje E,runy pod full ad i Ostrze Dorana na start.Wyciągam dzięki temu spory DMG na start i potrafię zabić przeciwnika na kilka hitów.Potem jeszcze dzięki zrobieniu go pod full dps i życiu z E, można robić spory dmg i zarazem być lekko tankowaty.Ale to tylko czysto pod fun,na rankedzie bym tym nie zagrał.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Kupa tyle w temacie.

Champion bez przyszłości

squisy + łatwy target do focus'u ,

marne CC taki J4 robi więcej na 6 lvl niż on na 10.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Ganki ma całkiem całkiem, wbita ze stuna + dmg z autoataków oraz od middera i przeciwnik leży. Junglę czyści z przeciętną prędkością, ale ujdzie. Trochę boli brak dasha, przez co w wchodząc w jakiekolwiek walki musi wytrzymać aż podejdzie do opponenta. Istnieją jednak lepsze picki na jungle.

Opublikowano

Kupa tyle w temacie.

Champion bez przyszłości

squisy + łatwy target do focus'u ,

marne CC taki J4 robi więcej na 6 lvl niż on na 10.

Squishy? Robiąc go pod tanka z wymaksowaną tarczą i na ulcie naprawdę bardzo ciężko go ubić.A w dodatku dzięki e ma sporo hp i nawet niezły dmg

Opublikowano

Jasne wychodzisz na ganka. przeciwny mider zdazy zrobic kilka krokow a ty go stunujesz praktycznie pod turretem i kupa z ganka no chyba ze pushuje albo masz buty 5 ale wtedy stunujesz i zrobisz max 1 aa no chyba ze twoj mider ma jakies hard cc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...