Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa Multihack od kamera.

vErt`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie działa mi multihack od kamera, pobrany z jego stronki, 2 pliczki wrzucone do folderu z grą, gram aktualnie w ExperionMT2. Pobrany i zaaktualizowany Microsoft C++ , Net framework jest moją "Częścią systemu" więc też jest, a jednak się nie włącza razem ze startem metina.

Mam win 8.

Ma ktoś jakieś pomysły?

Edit:

Dodam jeszcze że niby się to otwiera, bo jak mam włączonego avasta to po odpaleniu metka pisze że zablokowano aplikacje która chciała się uruchomić, a jak wyłącze to nic a nic się nie pojawia.( tak samo jak wyłącze zapore systemu).

:)

Opublikowano

Offnij tego antywirusa całkowicie. Jeśli teraz się nic nie wyświetla to prawdopodbnie anty już Ci usunął pliki, które jego zdaniem były zarażone. Spróbuj wypakować ponownie, przy wyłączonym anty.

Opublikowano

To samo, co było, on nie usunął nic, tam są 2 pliki i instrukcja, offnąłem na stałe i dalej nic się nie odpala.

Macie jeszcze jakieś pomysły?

:)

Opublikowano

To samo, co było, on nie usunął nic, tam są 2 pliki i instrukcja, offnąłem na stałe i dalej nic się nie odpala.

Macie jeszcze jakieś pomysły?

reinstal + instalacja moda na kliencie 2k8 :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam ten sam problem co kolega lecz ja mam win 7 i netfameworka 4.0 a 3.5 nie moge zainstalowac reszta jest,gram na Ravia,eu i gdy wlaczam patchera i klikam juz graj to powinien sie hack wlaczac z tego co widzialem na filmikach i opisach lecz nic sie nie dzieje i przy wlaczonym anty i przy wylaczonym

POMOCY !

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...