Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Trynda vs Malph

galizero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy co bardziej wolisz.Być bardziej tankowaty czy zadawać więcej obrażen?Jak to pierwsze to Malphite,a to drugie to Tryndamere.Malphite jest świetnym inicjatorem dzięki swojemu ulti,jest on często banowany na poziomach bronzu,srebra i złota (na wyższych dywizjach nie wiem jak jest).Nafeedowany Tryndamere potrafi w końcowej fazie gry zabić przeciwnego ADC w kilku uderzeniach,lecz nie sprawdza się na wysokich poziomach,poprzez jego podatność na CC.Ja osobiście bym wybrał Tryndamere,mam większy fun podczas gry nim,a na rankedy to Malphite.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Trynda

+dobry do carrowania

+slow

+escape dobre

+potężne late

+jeden z lepszych puserów

+ult z pozoru dobrych ale byle truka, ignite i może paść

+nie ma many, ograniczają nas CDki

Opublikowano

Malphite jest championem offensywnym który jest jak wiadomo bardziej doceniany niż tryndamere , jednak to wszystko zależy od twoich umiejętności , jeżeli bardziej lubisz gracz ofensywnie to polecam ci tryndamere , jednak jak na odwrót to raczej jasne...

DODAM :

Malphite w brąz / silver / gold jest prawie non stop banowany więc rzadko nim zagrasz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...