Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki]Wydarzenie tygodnia

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Z małym opóźnieniem, ale w końcu dodaję wam tutaj wyniki pierwszego Wydarzenia Tygodnia. Nie będę przeciągał. O to one:

1379178473-U144516.jpg

Bardzo serdecznie gratulujemy zwycięzcom. Po nagrodę proszę zgłaszać się za pomocą PW.

Bardzo dziękujemy wam za udział w naszym konkursie :]

Pozdrowienia od Modetarorów działu CA

9368_gold.png

Opublikowano

27.09

że co kur**? :O

ogólnie to jestem debilem bo myślałem że miało być więcej zadań po te nagrody, a nie że po tych killach już się skończy.. :P

jeszcze % nie zdążyłem nabić xD

Opublikowano

że co kur**? :O

ogólnie to jestem debilem bo myślałem że miało być więcej zadań po te nagrody, a nie że po tych killach już się skończy.. :P

jeszcze % nie zdążyłem nabić xD

Co zadanie nowa nagroda xD

9368_gold.png

Opublikowano

OMG JA MYSLALEM ZE TO BEDZIE KILKA ZADAN A POTEM NAGRODA -.-

Mamy od cholery kodów do gier, więc co zadanie będziemy rozdawać gry

9368_gold.png

Opublikowano

No ale 27.09? do tej pory to ja mogę mieć CA odinstalowanego xD za dużo czekania :D

To już raczej twoja sprawa ;) Gdyby z dnia na dzień były konkursy, to by ludzie nie nadążali brać w nich udziału głównie z powodu szkoły. To samo się tyczy organizatorów. Też mają swoje sprawy i muszą je pozałatwiać :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored administracja musi pomyśleć nad przywróceniem talonów z odjęciem kilku % ostrzeżeń bo nie mogę swojej nagrody odebrać :)

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Dektored administracja musi pomyśleć nad przywróceniem talonów z odjęciem kilku % ostrzeżeń bo nie mogę swojej nagrody odebrać :)

Talony już nie wrócą.

Opublikowano

To już raczej twoja sprawa ;) Gdyby z dnia na dzień były konkursy, to by ludzie nie nadążali brać w nich udziału głównie z powodu szkoły. To samo się tyczy organizatorów. Też mają swoje sprawy i muszą je pozałatwiać :)

Nie mówię o nowych konkursach. Do tego co się dzisiaj skończył wystarczyłoby dowalić kilka konkurencji więcej i ew. podnieść nagrody..

Opublikowano

Nie mówię o nowych konkursach. Do tego co się dzisiaj skończył wystarczyłoby dowalić kilka konkurencji więcej i ew. podnieść nagrody..

Jeśli mają te kody to muszą ich się pozbyć, przecież to oczywiste. Po co mają je chomikować ;)?

Nagrody też są, póki co bym champ. Nie wiem jeszcze jakie będą kolejne.

Opublikowano

Selweron przestań marudzić i zacznij trenować przed następnym zadaniem :) Może tym razem dasz radę mnie pokonać :P

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

dziekuje za nagrody :) zdziwilem sie gdy zobaczylem ile ludzi gra w medal of honor muti. Bardzo duzo jak na gre z 2010 roku. Szkoda ze nie bylo takich konkursow w wakacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...