Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia lumia 520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakieś 2tyg temu kupiłem nokie lumie chciałem zgrać sobie jakieś muzyki zainstalowało mi sie wszystko na kompie zgrałem odłaczyłem i zapomniałem o 2 muzykach podłaczyłem i nie działa nie odczytuje tel na kompie nie wiem dlaczego .

Gdy podłacze telefon pod komputer jest tylko dziwiek z tel a w kompie nic sie nie wyswietla rzaden komunikat nic co robic HELP !

SS

post-865936-0-98390200-1379177702.gif

post-865936-0-36023400-1379177712.gif

Opublikowano

Jaki masz system na kompie ? Spróbuj reset kompa ew. włącz i wyłącz kome . Nie próbowałeś sam włączyć ego czym wcześniej zgrałeś muzykę ... no właśnie jak zgrywałeś ?

Opublikowano

Jaki masz system na kompie ? Spróbuj reset kompa ew. włącz i wyłącz kome . Nie próbowałeś sam włączyć ego czym wcześniej zgrałeś muzykę ... no właśnie jak zgrywałeś ?

Wyswietlił mi sie program Windows Phone i tam zgrywałem system windows 7 robiłem reset wyłaczałem tel

Opublikowano

Jeśli masz Win 7 do po prostu otwórz "Komputer" i tam pod nim powinna być ikona przenośnego dysku , przeciągasz tam wybrany utwór i puszczasz . Masz już wtedy muzyke na telefonie wystarczy odłączyć kabel od komputera . :)

Opublikowano

Dzięki za wszelka pomoc :)

Wystarczyło wyjąć karte mikro i podłaczyć tel bez niej pod komputer i spowrotem dac karte do tel i wszystko działa

Mozna zamknąć :3

Opublikowano

Może potrzebny jest program Zune?

Żeby nie było zamieszania potem.

Program Zune był potrzebny tylko dla tele z WP7 /7.5 /7.8

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...