Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na odpowiedzi kogo by tu kupić na mida, na ADC mam wystarczająco champów, jungli ani topa zbytnio nie gram. Będą +.

Te champy mam żeby nie było wymieniania niepotrzebnych.

Coś dobrego do wybijania z silverka -.-

ssbr.jpg

csyt2-signa.png

Opublikowano

Nie umiem nim grać, w dodatku jestem ciągle first pickiem, a to oznacza że w przeciwnym teamie pojawi się talon.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wiadomo, że nie umiesz nim grać jak go nie masz. Polecam naprawdę jego zakup, widzę masz czołówkę, Zed, Ahri, Lux, Twisted, Kha Zix i nimi bym grał.

Bierz tego Kassadina, przecież 3 mecze i już ogarniasz coś nie coś a do carrowania rankedów jest super

+kontruje 90% miderów

+harass

+silence

+nie do zgankowania po 6

+dobre ganki

+mobilny

+odnawia manę

+aoe slow

+łatwa farma

Opublikowano

Grałem nim w rotacji to feedowałem, a na PBE jak biorę kassadina to od razu talon leci i padam jak szmata.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zaproponuj trade w lobby. Nie chce mi się wierzyć, że co grę jesteś first pickiem.

Kassadinem trzeba wyczuć, pooglądaj streamy bo i tak kupisz tą postać prędzej czy później bo jest zajebiście mocna.

Banowana na LCS a oni nie banują byle gównien jak amumu

Opublikowano

Brand to była moja 1 postać jaką zagrałem w lola. Teraz mnie jakoś nie przekonuje grałem nim to nie dało rady trafić takiej ahri z combo -.-

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...