Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] różne eventy powtarzają się ?

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy było kiedyś tak od początku ca, że eventy powtarzały się typu bronie xm8- spider,scorpion, tak jak ostatnio wersja broni psy, itd . ? jak myślicie będą te bronie na święta w grudniu czy te co zwykle ?

Opublikowano

Nie raz eventy się powtarzały np. Bingo, bronie na perma za GP. Myślę, że w dalekiej przyszłości można się spodziewać wielu powtórzonych eventów

9368_gold.png

Opublikowano

bardziej chodziło mi o event z broniami typu xm8-spider i scorpion, psy, l9 która jest teraz itp, chodzi mi o bronie których nawet w skrzynkach się nie da wygrać, tylko te przerobione z zwykłycj jak to xm8, czy cz scorpion psy, chodź myśle że event haloween się powtórzy bo można było dobre bronie zdropić :)

Opublikowano

bardziej chodziło mi o event z broniami typu xm8-spider i scorpion, psy, l9 która jest teraz itp, chodzi mi o bronie których nawet w skrzynkach się nie da wygrać, tylko te przerobione z zwykłycj jak to xm8, czy cz scorpion psy, chodź myśle że event haloween się powtórzy bo można było dobre bronie zdropić :)

SvS event już chyba był powtórzony 2 razy o ile dobrze pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...