Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki komputer

qwe123321qwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie ten. Zaraz Ci złoże.

Złożyłbym to samo, co modelar. Myślę, że można temat zamknąć. Przyślą Ci do domu gotowy komputer.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tylko tak matka niechętna na składanego jak jej to wytłumaczyć ,że lepiej kupić składaka ?

Przepłacasz, dostajesz procesor opakowany w chińszczyznę, wysoka awaryjność, częste zwroty, problemy z gwarancją, składane często na używanych, a nie nowych częściach, wydajność na dużo niższym poziomie.

Taki komputer przychodzi do Ciebie złożony (ten z techplanet) ;).

Opublikowano

Zamawiając w morelach czy techplanet możesz wybrać montaż i wysyłkę za darmo. Więc dostajesz złożony komputer a nie same części. Dlaczego nie kupować gotowca to zobacz w linku który podawałem wyżej bo tam masz wszystko opisane.

Opublikowano

Windowsa nie ma, tak samo jak w tym gotowcu. Oba zestawy tu podane będą dobre. Gwarancja jest na konkretną część, a to na ile jest to musisz po prostu znaleźć ją w tym sklepie i przeczytać. Ale najczęściej będą to 2 lata.

Opublikowano

To , dzięki za pomoc.Ufff jako mame przekonałem :D , można zamknąć skoro juz nikt nie składa :P więc nie ma rozmowy . Bay bay i jeszcze raz dzięki .

Ummm , jeszcze jedno czy Szybko przyślą od czasu zamówienia na tym Techplanet?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zamówić możesz codziennie, ale i tak wysyłka jest od poniedziałku do piątku. Z tym że trzeba jeszcze trochę poczekać na złożenie i ewentualnie na wpłatę pieniędzy jak byś wybrał przedpłatę.

Opublikowano

Oczywiście że można. Tylko że zanim złożą i wyślą to zajmie to kilka dni.

@up Szybszy -.-

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie, złożenie to zapewne do kilku dni i 2 dni na wysyłkę. A jeśli brał byś przedpłatę to jeszce czas dojścia pieniędzy do sklepu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...