Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack do nabijania kasy

CmPunk187

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przepraszam, że się wtrącę, ale moje pytanie jest w zasadzie o tym samym, a nie chcę zakładać kolejnego tematu:

Jakie jeszcze są możliwości hackowania? Jak wykryć, czy ktoś hackuje? Jak nie dać się złapać?

57199140501148694665.png

Opublikowano

przepraszam, że się wtrącę, ale moje pytanie jest w zasadzie o tym samym, a nie chcę zakładać kolejnego tematu:

Jakie jeszcze są możliwości hackowania? Jak wykryć, czy ktoś hackuje? Jak nie dać się złapać?

Jak wykryć?

Najprościej - statystyki, widać czarno na białym jak ktoś używał AutoFinisha/SpeedHacka.

Jak używał bota FLPR/Pursuit to ma mało rozegranych wyścigów (lub nie ma ich wcale)

Jak używał bota do dragów - często znikają statystyki (pojawia się 0 pkt)

Jak nie dać się złapać?

Nie używaj Auto Finisha, Speed Hacka, Car Changera, boty używaj z umiarem, nadrabiaj wyścigi.

Wyżej wypisane cheaty są baaardzo wykrywalne i po użyciu od razu następuje sprawdzanie konta.

Oczywiście jak użyjesz Car Changera do testu na jeździe dowolnej, to raczej nic się nie powinno stać. Ale w wyścigu nigdy - widać nawet po statystykach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak wykryć?

Najprościej - statystyki, widać czarno na białym jak ktoś używał AutoFinisha/SpeedHacka.

Jak używał bota FLPR/Pursuit to ma mało rozegranych wyścigów (lub nie ma ich wcale)

Jak używał bota do dragów - często znikają statystyki (pojawia się 0 pkt)

Jak nie dać się złapać?

Nie używaj Auto Finisha, Speed Hacka, Car Changera, boty używaj z umiarem, nadrabiaj wyścigi.

Wyżej wypisane cheaty są baaardzo wykrywalne i po użyciu od razu następuje sprawdzanie konta.

Oczywiście jak użyjesz Car Changera do testu na jeździe dowolnej, to raczej nic się nie powinno stać. Ale w wyścigu nigdy - widać nawet po statystykach.

gdzie można sprawdzić statystyki rozegranych wyścigów poszczególnego typu? wiem, że istnieje nfs-s, ale czy istnieje coś takiego w grze?

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...