Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Działający hack do bfh.

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukałem po forum hacków do bfh lecz wszystkie są nieaktualne, prosiłbym o podanie linku do jakiegoś aktualnego hacka bo to co się dzieje w grze to zgroza, na każdym serwie hacker i nie da sie normalnie grac i trzeba sie znizyc do ich poziomu.

Opublikowano

Jak chcesz undetected to musisz kupić, bo nie ma obecnie darmowego nie do wykrycia i po chwili dostaniesz bana na ggc i pb Cie kicknie.

Jeśli chcesz grać bez cheaterów wbijaj na serwery z ggc ;) Nigdy nie cheatuj ;D

Opublikowano

Płatne? Co chwile widać jakiegoś hackera, swoją drogą jak wbić na serwery z taką blokadą aby mieć pewność że takowa istnieje, bo nie na każdym to działa.

Opublikowano

Oczywiście że są, ale mówiłem że undetected są płatne, reszta jest łatwo wykrywalna.

Jak nie chcesz się natykać na cheaterów to graj na serwach z ggc - to wszystko ;)

Opublikowano

@UP

To bez różnicy, czy grasz na normalnych serverach czy z GGC - wystarczy, że wejdzie hacker undetected i koniec. Pozostaje wyjść na inny serv lub bawić się w raporty ...

@TOP

Wystarczy umieć szukać. Mam 2, z których nie korzystam, są wykrywalne - po jakiś 3 godzinach dostajesz bana. Tak jak Mini, nie udostępnie/nie dam, ponieważ liczba cheaterów wciąż rośnie. Jeśli dalej tak pójdzie, przejmą całe BFH -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jeśli mogę jeszcze coś dopisać:

@BHF Polska - najpierw trzeba mieć tego hack undetected ;) a liczba osób która go ma jest niewielka.

@Up - Forum nie tylko o cheatach, a na forum siedzą gracze, gracze którzy chcą sobie miło pograć, bez kolejnego pacana z aimbotem, który nie umie grać normalnie i zwala swój brak skilla na innych, wszyscy gracze BFH którzy grają bez cheatów, jakoś nie muszą się "zniżać do ich poziomu" tylko zmieniają serwer.

Opublikowano

@UP

Niewielka ? Wejdź w zakładkę "Report Problematic Players". Będziesz mógł wyznaczyć przynajmiej 150 hackerów - oczywiście tych obecnych, nie starych ;)

Reszta to szczera prawda.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP - hmm... przeczytaj nazwy działów... ja myślę że to forum jest przede wszystkim o grach, a cheaty są na drugim miejscu (porównaj sobie ilość tematów o cheatach do BFH a ilość innych temató o BFH)

@BFH Polska - i właśnie większość o ile nie wszyscy mają bana na ggc albo nawet usunięte konto: http://www.youtube.com/watch?v=17sIQZRFx2E#!, patrz opis.

Ps. A poza tym nawet jak się ma hacka undetected trzeba go używać z głową i nie strzelać do niewidzialnych mandosów.

Opublikowano

Zamknijcie to już bo spam się robi. A jak nie widzicie co sie dzieje to pograjcie troszkę mandosem na serwerach to kolesie z 2 końca mapy trafia wam headshota ze snajperki i co ? Dalej wina skilla? Hacka nie używałem jeszcze od pobrania, ale zrobię to jeśli nic EA nie zrobi z hackerami, to samo się dzieje z nfs world.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...