Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam bana?

Zatoxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka uzylem auto finish ;/ wyskoczyl jakis fatal error i teraz wbijam na konto loguej sie i wyskakuje ' Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostepne. Sprobuj pozniej '' na poczcice nic nie ma ze bana mam co robic jesli to ban to na ile on? to sie stlao na chicane pozniej na apex sprawdzilem i sprobowalem to samo auto finish i to samo jest ;x

Opublikowano

To jest taki ban na klika godzin. Na konto będziesz mógł się zalogować za około 3 godziny. Może krócej, może dłużej. Możesz też zalogować się na Origin bez czekania. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

ja pierdziele na bank dostane bana czitowalem jak zasrany . xD chuj i tak nudna gra ;P

Tu się z tobą nie zgodzę ;)

Gra wcale nie jest nudna, może to przez cheaty tak Ci się wydaje, bo to one psują radość z gry.

PS. Może Ci się uda jakimś cudem i nie dostaniesz bana :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sprawdzają twoje konto.Prawdopodobnie to wykryją,a jeśli tak się stanie ban jest nieunikniony.

Jest to zwyczajny bug za używanie cheat'ów, serwer nie nadąża nad wczytaniem wszystkiego i wywala nas z gry i blokuje konto. Może trwać od 20 do 8 godzin. Nie sprawdzają wtedy naszego konta tylko serwer blokuje logowanie. Może nawet się tak dziać przez router, lub modem który nie nadąży w serwerem. Coś takiego EA tłumaczyło jak dzwoniłem do nich z tym problemem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...