Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fajnej gry MMORPG

bedeef123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naszła mnie ochota na jakąś grę MMORPG, przypomniało mi się jak grałem w Shaiye, 4Story, WoWa, RoMa, Metina 2 z kolegami i nagle mi się tak zachciało znowu pograć, tylko że chyba od roku nie gram w żadne MMORPG i nie wiem jakie są teraz gry, polecicie mi jakieś ? W te gry co podałem nie grałem od bardzo dawna, więc mogło coś się w nich zmienić, możecie mi napisać czy coś tam się zmieniło i czy warto zagrać. Tak się zastanawiam czy sobie od nowa w Shaiye nie zacząć grać, ale nie wiem... to liczę że mi pomożecie znaleźć coś :P

Opublikowano

Najlepiej napisz jakie masz parametry twojego komputera, a postaramy się coś dla Cb znaleźć.

Zobacz na Continent of the Ninth.

Apropo tych gier co wypisałeś to opłaca się grać w WoW'a i jeszcze w Metin2 ale jakiś prywatny serwer.

Opublikowano

Najlepiej napisz jakie masz parametry twojego komputera, a postaramy się coś dla Cb znaleźć.

Zobacz na Continent of the Ninth.

Apropo tych gier co wypisałeś to opłaca się grać w WoW'a i jeszcze w Metin2 ale jakiś prywatny serwer.

Na 100% mi pójdzie każdy MMORPG, nie musze podawać parametrów kompa, podajcie mi tylko tytuły gier, a i nie podawajcie tych co je wymieniłem...

Opublikowano

Na 100% mi pójdzie każdy MMORPG, nie musze podawać parametrów kompa, podajcie mi tylko tytuły gier, a i nie podawajcie tych co je wymieniłem...

Jak taki chetny to sprobuj Star Sonata. Cos nie moge znalezc polakow do tej gry. xD

Opublikowano

Jeśli grałeś w WoWa i go ogarniałeś, ale wolisz coś "mniejszego" od niego acz lepszego od pozostałych gier, które wymieniłeś to polecam AIONa, najlepiej bez kretyńskiego spolszczenia dla idiotów. Ładna grafika (zwłaszcza na lepszym silniku graficznym), dobrze skonstruowana fabuła, nacisk na grę w grupach, rozbudowane PvP oraz dużo możliwości spędzania wolnego czasu w grze, od instancji, przez PvP, po crafting. Jeśli rozumiesz język angielski to dużo lepiej będziesz się bawił na międzynarodowych serwerach niż wśród polaków, bo gra jest skonstruowana tak, że nawet nie znając języka można łatwo ogarnąć co trzeba robić i co jak działa.

Możesz grać na serwerach NA by NCSoft (bez większych ograniczeń poza strasznym pingiem) lub na serwerach EU by FailForge (z ograniczeniem w postaci Gold Packa). Poczytaj więcej w dziale:

http://www.mpcforum.pl/forum/164-aion-online/

Wersję angielską gry możesz ustawić w launcherze, domyślnie automatycznie pobiera spolszczenie z gatunku "skopiuj, wklej do google translator, wrzuć do gry i patrz jak ludzie szukają kantorów oraz zaklinaczy do świątyni ognia bo z sędziny dobrze dropią topniki".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...