Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ogarniczenie neta siostrze

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu denerwuje mnie siostra, ściąga jakieś rzeczy na laptopa przez co pinguje mnie w CS ^^ , (korzysta z wifi) ja jestem hostem bo mam modem z wifi , więc gdy jej wyłącze sieć , zmienie hasło leci do mamy po czym dostaje opierdziel, ew. dzwoni do dostawcy internetu i wyjasnia jej sprawe :) , tak więc jest jakiś sposób żeby ogarnicz jej te łącze żeby miała tak wolny internet w laptopie żeby nie wpływało to na moje łącze. Za pomoc limit lajków :)

RMCF

Opublikowano

Jeśli nie spędzasz całej doby przy necie to umówcie się, żeby się upewniła, że akurat nie przeszkadza Ci w grze jak coś ściąga. Ja zawsze idę do brata i patrzę czy jakbym coś pobierała albo dodawała to czy nie będę mu zawadzać. To najprostszy sposób w takiej sprawie. ;) A jeśli grasz 24/7 to chyba Tobie przydałoby się ukrócić neta. ;P

Opublikowano

no to raz idzie do matki a raz dzwoni do operatora... to jest starsza i jest głupia zeby do mamusi latac?

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Sprawdź w routerze czy nie masz opcji ograniczenia limitu prędkości, wtedy podzieliłbyś po połowie - wilk syty, i owca cała.

Opublikowano

śrubokręcik w czółko i po sprawie :>

xD

Poblokuj jej strony i po sprawie

Opublikowano

Nie ma takiej opcji o podziale łącza na routerze można tak zrobić tylko na własnym serwerze.

Routery mają opcje blokowania adresów Mac lub można w opcjach włączać i wyłączać tak żeby tylko twój komputer mógł odbierać sygnał z routera.

Głównie mają to D-link'i

Opublikowano

xD

Poblokuj jej strony i po sprawie

Fajna sygna :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Boże żenujące. Sam grałem rok temu w składzie CS Source i tak zarabiałem Pieniądze. Wiem co to jest za ból jeżeli o tej i o tej godzinie musisz się zjawić na mecz a siostra ci neta ściąga. Musisz się z nią dogadać. Oczywiście jeżeli nie uprawiasz e-sportu to nie masz wyjścia jak się z nią dogadać.

76561198122231440.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...