Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie Przez Internet 100% Wyplacalnosci ! Brak Sciem

pr0haxed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tak jest znakomity program na internecie do zarabiana kasy i co najwazniejsze jak malo co ktory jest on wyplacalny w 100% wystarczy wejsc w link ktory podaje ponizej podac email i wszystkie dane sciagnac wlaczyc i juz zarabiamy nie trzeba w nic klikac tak jak to bylo na innych zalosnych nie wyplacalnych programach reklamy leca same na dole ekranu a my zarabiamy , okienko nie jest duze zawsze je mozna schowac nie przeszkadza w pracy na komputerze na temat kasy nie bede wam mydlic oczu ze zarobicie tam miliony bo tak nie bedzie ale zawsze jakis pieniadz wpadnie do kieszeni a najlepsze jest to ze zarabiamy w dolarach ;] jezeli ktos spedzasz duzo czasu na komputerze lub poprostu masz wlaczony komputer prawie caly czas ten program jest wlasnie dla ciebie !! ! jeszcze raz mowie ze program jest wyplacalny sam juz pieniadze dostawalem a to raz (220zl) pozniej (350zl) wiec jest dobrze:D Pozdrawiam i Polecam

LINK DO DOWNLOADU:

http://www.20dollars2surf.com/?ref=47433

Opublikowano

Ja powiem tak jest znakomity program na internecie do zarabiana kasy i co najwazniejsze jak malo co ktory jest on wyplacalny w 100% wystarczy wejsc w link ktory podaje ponizej podac email i wszystkie dane sciagnac wlaczyc i juz zarabiamy nie trzeba w nic klikac tak jak to bylo na innych zalosnych nie wyplacalnych programach reklamy leca same na dole ekranu a my zarabiamy , okienko nie jest duze zawsze je mozna schowac nie przeszkadza w pracy na komputerze na temat kasy nie bede wam mydlic oczu ze zarobicie tam miliony bo tak nie bedzie ale zawsze jakis pieniadz wpadnie do kieszeni a najlepsze jest to ze zarabiamy w dolarach ;] jezeli ktos spedzasz duzo czasu na komputerze lub poprostu masz wlaczony komputer prawie caly czas ten program jest wlasnie dla ciebie !! ! jeszcze raz mowie ze program jest wyplacalny sam juz pieniadze dostawalem a to raz (220zl) pozniej (350zl) wiec jest dobrze:D Pozdrawiam i Polecam

LINK DO DOWNLOADU:

http://www.20dollars....com/?ref=47433

takie rzeczy nie w dziale Combat Arms , grrrrr

wejdź se na pogaduszki czy gdzie i to napisz

hardcore.jpg

Opublikowano

Napisze dla wszystkich.

Poprostu ściągasz program i na dole pulpitu wyświetlają ci się reklamy i naliczają ci się punkty i za te punkty potem możesz dostać dolary.

Wiesz i tak grasz np to komp jest włączony wiec lepiej przy tym zarabiać :)

Opublikowano

Skopiowałeś z jednego forum o czym ja to doskonale wiem.

Myślę,że trzeba skasować temat,bo wiele ,,pijawek",że tak powiem,będzie korzystać i myśląc typu-Nareście zarobię bardzo prosto!.

Ludzie,nauczcie się,że to coś jest oszustwem i po co zarabiać jakieś parę centów na dzień?Bez sensu.

Koniec.....Report dla założyciela tematu.

Opublikowano

jakos cały czas chodzi,gdzie moge zobaczyc ile zarobiłem??

to jest zwykła ściema , ta firma zarabia na tobie ;) tym więcej noobków ala ty ściągnie program tym więcej oni mają z tego pieniędzy , a ty dostajesz że tak powiem gówno z tego

wow wydali niecałe 4000 dolarów , na prawie 120000 osób , wychodzi że na jedną osobę wyszło 30 dolarów , a bawili się już dosyć długo

jeśli chcecie zamulać kompa jakimś głupim programem to polecam własnie to

hardcore.jpg