Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pare Pytań

Rhiaan™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć grę w LOLa i tu mam pare pytań:

1.Jaką postacią grać na początku?

2.Jakie buildy dla tej postaci?

3.Kilka podstawowych skrótów i ich znaczenie ;)

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Chciałbym zacząć grę w LOLa i tu mam pare pytań:

1.Jaką postacią grać na początku?

2.Jakie buildy dla tej postaci?

3.Kilka podstawowych skrótów i ich znaczenie ;)

1. Polecam dla początkujących Mastera Yi, Garena lub Ashe.

2. Na początku możesz składać to, co masz w zalecanych, na niskim lvlu i tak ludzie nie zwracają większej uwagi, co budujesz.

3. hmm. top- górna linia, mid- środkowa linia, bot - dolna linia, ss - oznacza to, że przeciwnik zszedł z linii i prawdopodobnie idzie pomóc innej linii, brb - zaraz wracam, adc - postać bazująca na ataku walcząca z dystansu, apc - postać bazująca na mocy umiejętności, gj - dobra robota, ty - dziękuję

Oczywiście jest jeszcze dużo skrótów, ale nie chce mi się ich wypisywać.Jeżeli nie będziesz czegoś wiedział, śmiało pisz w temacie.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

1. Polecam dla początkujących Mastera Yi, Garena lub Ashe.

2. Na początku możesz składać to, co masz w zalecanych, na niskim lvlu i tak ludzie nie zwracają większej uwagi, co budujesz.

3. hmm. top- górna linia, mid- środkowa linia, bot - dolna linia, ss - oznacza to, że przeciwnik zszedł z linii i prawdopodobnie idzie pomóc innej linii, brb - zaraz wracam, adc - postać bazująca na ataku walcząca z dystansu, apc - postać bazująca na mocy umiejętności, gj - dobra robota, ty - dziękuję

Oczywiście jest jeszcze dużo skrótów, ale nie chce mi się ich wypisywać.Jeżeli nie będziesz czegoś wiedział, śmiało pisz w temacie.

Meele ADC pozdrawia. PS Też powiesz, że Malphite to APC gdyż bazuje na AP (No i jeszcze na hp i armorze;_;)

1. Łatwą postacią na początek jest Master Yi i Warwick. Przyjemne postacie, które dużo robią. Szybko można je ogarnąć.

2. Składaj zalecane, na początku buildy nie mają za bardzo znaczenia. Tam wycarrujesz gry garenem pod AP

3.

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=724303
http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=343832

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...