Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ TRENINGI MPC ★

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.!

Jako iż moderatorzy nic nie robią z tym działem, ja postanowiłem się za to zabrać.

Poprzedni temat nie wypalił, ale ten będzie lepszy...

Idea jest ta sama - poznawanie map oraz dzielenie się taktykami

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Treningi odbywałyby się raz, może dwa razy w tygodniu.

Należałoby jednak znaleźć odpowiednią datę

Dla mnie dobrym pomysłem jest granie w NIEDZIELĘ ok. 20:00

jest to czas, kiedy wszyscy raczej mają już wszystko ogarnięte i nikt już nie imprezuje.

Co do drugiej daty, nie wiem, tutaj czekam na propozycję.

huter.!

Opublikowano

Mi niedziela odpowiada. Ostatnio bylem malo aktywny i na treningach nie bylem bo zajalem sie serwerem. Jednak wydaje mi sie ze same treningi malo pomoga w temacie. Wiekszosc osob jest tutaj po to by grac cos razem z teamem. I osobiscie na to bym sie nastawil. Treningi same w sobie moze sa i dobre jednak nikogo nie nauczymy grac. Kazdy gra swoja gre i ma swoje nawyki i taktyke. Wiele osob nie potrafi np bh i jedyne co mozna zrobic to powiedziec tylko jak sie go robi a reszte musi ogarnac podczas gry.

Wiec proponuje pomyslec nad jakims meczykiem chocby jutro :)

Opublikowano

Postaram sie byc, ale nic nie obiecuje ! Raczej powinienem miec czas :)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Przyjąłem :v Będę

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No to jesteśmy umówieni - taka forma treningów, ze stałą godziną jest dużo lepsza,

ponieważ każdy wie, jak ma sobie zorganizować czas

:)

Przy dużej liczbie osób, nie ma miejsca no robienie czegoś bardzo spontanicznie..

Opublikowano

Będę :) Mam nadzieję, że się wszyscy spotkamy na TS'ie :)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Treningi tak naprawde niczemu nie sluza i tylko przynudzaja wiec nie bedzie na nich ludzi. Lepiej zrobic jakies spotkanie ktore pozwoli sprawdzic ludzi (kto jak gra), stworzyc optymalny sklad.

Poza tym proponuje aby kazdy podal rozpiske w ktorych godzinach danego dnia moze na 100% (oprocz wyjatkowych sytuacji) byc obecny na pojedynku. Wtedy dopiero mozna myslec o stalej godzinie spotkan, tak aby kazdy (lub wiekszosc) byla o danej godzinie wolna. Bez jakiejkolwiek organizacji nic z tego nie wyjdzie, chocby powstalo 100 teamtow takich jak ten. Glownie dlatego ze kazdy ma tez swoje zycie i zazwyczaj gdy cos wypadnie to akurat wtedy gdy ma sie cos odbyc.

Opublikowano

Zajebiści jesteście, ja to pierdole i się więcej nie angażuje..

-.-

Cierpliwości w tobie nie ma ;-)

Jeżeli sobie nie poradzimy to cóż, rozwiążemy grupę

Musicie się zorganizować chłopaki, trzeba wyznaczyć lidera, wice lidera, który będzie przewodnikiem, proponuję weeedx'a, lecz to musimy przedyskutować.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...