Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrana w totolotku

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :D. Wygrałem wczoraj milion złoty w totolotku [kto oglądał ostatnią kumulacje to wie xD (dostałem czek)]. Wpłaciłem od razu do swojego banku te milion złoty. I teraz pytanie, co mam zrobić z tą kasą> Nie mówcie "zbieraj na przyszłość" bo to bez sensu :D. Chce ją na coś wydać, doradzcie na co :D. PRzepraszam ze chaotycznie napisane ale sie ciesze jak chuj.

@Temat nie troll, od 3 lat gram i wreście mi się udało (każdy ma kiedyś szczęście :D).

Opublikowano

To że mieszkasz na wsi, i u ciebie są jakieś inne zasady, to nie znaczy że ja mam tak samo.. Przecież mogę grać, a rodzić może odebrać nagrodę i ją wpłacić mi do banku co nie?. Report za offtop.

@UP

Co ma jedno do drugiego? pomyśl zanim coś napiszesz..

Opublikowano

Ja was ludzie nie rozumiem. Co ma jedno do drugiego? To że wam żal dupsko ściska to nie moja wina ;__; ogarnijcie się proszę, Nitro również mogę napisać że twoje całe konto to jeden troll Makina... proszę was ludzie..

@EDIT

To na co wydać? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...