Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dobrze buduje Orianne?

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy dobrze buduję Orianne?Wydaje mi się że tak ponieważ jest survi jest i dmg.Jak mam full build to wyciągam +800 ap(z potką) ale chciałbym usłyszeć od Was czy dobrze to robie :)

X1s5HzE.png

Opublikowano

Rylai na Oriannę jest jak najbardziej na miejscu. Dobrze komponuje się z jej skill'ami.

no wiesz slowa, to ona ma, ona to raczej pod spam QW jest obijanie i potrzebuje też trochę przebicia ^_^

Opublikowano

Zamiast Rylai'ki składasz void staffa, natomiast zamiast Seraphima kupujesz Lichbane.

Orianna to postać, która ma już slowa na W to nie potrzebuje tego kolejnego, natomiast lich doda mocnego boosta.

Arigato.

Opublikowano

Ogólnie build dobry, tylko dałbym Voida zamiast Rylai. Ewentualnie GA, jeżeli jesteś mocno focusowany.

Możesz też coś pokombinować z Nashor Toothem, ciekawe połączenie z pasywką Orianny.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Tylko jestem ciekaw czy w tf będziesz wstanie wyczekać tą chwile żeby użyć dobrze lich bane :)

Co do buildu to możesz pokusić się o Morello, daje Ci to 75 AP czyli prawie tyle samo co Rylai, 20% CDR co jak nie masz blue da Ci dużo i 12 regen many bodajże... No i fajna pasywka vs. adc hm ...

Więc zamiast Serapha możesz zbudować Morello a zamiast Rylaia to Void Staff, co prawda jesteś wtedy mocno squishy ale masz taki spam kulką że hoho :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Ach te buildy bronzow... Ja buduje: mobilty, IE, BT,GA I wardy zeby mozna sie tepac I szybko biegac (bo ulepszam mobility na szypkie bieganie I mam teleporta) I wtedy wszyscy ginom

dolidius_eune_67_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...