Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Camera Mod

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam moda do Minecraft 1.5.1 o nazwie CV Camera (czy jakoś tak) czyli ogólnie mówiąc monitoring.

Zainstalowałem moda z innych stron ale nie działa. Czy ktoś mógłby podać link i instrukcje instalacji? Będzie like

Opublikowano

Jak zainstalujesz Single Player Commands to tam jest taka komenda (nie pamiętam nazwy).
Ona robi to, że jak zaznaczysz dwa miejsca i ustawisz czas itp. to robi, że ci postać się rusza kameruje. Takie jak robi Blow Top Ten.

Link do tematu z modem:

http://www.minecraftforum.net/topic/94310-162-single-player-commands-v49-official-download-spc-noclip/

Jak nie o to chodzi to może Camera Studio.

Link do tematu z modem:

http://www.minecraftforum.net/topic/938825-162-camera-studio-v29-standalone-modloader-forge-video-recorder/

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Chodzi mi o taki monitoring mojego domu (mod CCTV). Robie pokoik, ustawiam kamery w całym domu a w tym pokoiku monitory do kontrolowania.

O takie coś mi chodzi ale dzieki za dobre chęci

Opublikowano

Chodzi mi o taki monitoring mojego domu (mod CCTV). Robie pokoik, ustawiam kamery w całym domu a w tym pokoiku monitory do kontrolowania.

O takie coś mi chodzi ale dzieki za dobre chęci

Dziękuję.

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...