Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic

lucyfer12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę mógłby ktoś mi przesłać moda na zbroje np. by z gothic 3 były w gothic 2 albo by lepiej wyglądały lub dodane nowe zbroje. Ja się na tym nie znam. I nie piszcie google nie gryzie. Bo szukałem i nic. Proszę o pomoc.

Budowniczy
Opublikowano

Tak jak @UP

Ale powiem ci jedno, nie znajdziesz moda, kiedyś też szukałem i nic nie było o takim czymś, tylko były skrypty które zmieniają wygląd zbroi, ale ja ci tego nie polecam, graj tak jak jest, bo potem będziesz miał problemy z grą, bo jak ja się kiedyś tak bawiłem to było, że gry nie dało się włączyć.

A więc prosto - nie znajdziesz modów, tylko skrypty które mogą ci zepsuć grę i pupa .... ERRORKI będą wyskakiwać :/

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie ma takiego moda. Ale można tekstury pancerzy z G3, dać do G2. Polecam na youtube poszukać filmików na ten temat.

Potrzebny ci będzie tylko GIMP do tego.

Opublikowano

Wystarczy ,że w skrypcie Gothic zmienisz Fals w True i podczas gry naciśniesz tylde i wpiszesz kod.Kody znajdziesz w necie.

Opublikowano

Wystarczy ,że w skrypcie Gothic zmienisz Fals w True i podczas gry naciśniesz tylde i wpiszesz kod.Kody znajdziesz w necie.

Kody to nie są nowe zbroję. Mu chodzi ogółem nowe zbroje których nie było wcześniej..

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...