Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]TopEleven pomoc od hm. Bardziej wtajemniczonych?

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! od 3dni gram w TopEleven co prawda na facebooku i telefonie ale to nie ma nic do siebie. Po prostu hm. Gdy zaczynałem grę wydałem całe pieniądze na zawodników co prawda dostałem kilku przyzwoitych itd lecz teraz mam ogromny problem z pieniędzmi gdyż mam marne 34k. I tutaj pytanie do was w jaki sposób mogę zarobić pieniądze? Z góry piszę, że wszelkiego rodzaju boty odpadają bo po prostu zawsze uważałem to jako oznakę słabości, zawsze wolę grać sam bez żadnych wspomagaczy, sms'ów itd. Macie jakieś propozycje co mógłbym zrobić aby w jakiś sposób zarobić? Wybudowałem na początku Pierwszą pomoc dzisiaj właśnie ukończyły się prace budowlane no i kompletnie nie wiem co mam wybudować. Ponieważ za mecze ligowe dostaję no śmieszne pieniądze bo jakoś 6-10k za mecz. Puchar odpada bo gdy dostałem to konto nie brałem udziału w meczach pucharowych. Więc kieruję pytanie do was w jaki sposób wy zarabiacie pieniądze? Bo raczej handel zawodnikami po 3gwiazdki jest nie opłacalny gdyż ludzie po prostu ich nie kupują.. Proszę o jak najszybszą pomoc ps. Mój zespół to: LaterToes FC pierwszy w lidze itd. Awansuję na 99% na pierwszym miejscu ponieważ skład mam no najlepszy z ligi lecz jeśli wszystko potoczy się tak jak teraz to no nie wystarczy mi kasy do końca sezonu :\\ Serdecznie proszę o pomoc i pozdrawiam : LaterToe.

Opublikowano

Ja osobiscie nigdy nie sprzedaje zawodnikow bo to sie nie oplaca wole miec szersza kadre zawodnikow....

Kase zarabiac z meczow innego sposobu nie znam.... im wyzsza liga tym wieksza kase za mecz dostajesz...

Co do rozbudowy.... to mysle ze wszystko sie powinno rozbudowywac

Osobiscie staram sie stawiac na 1 miejscu zdrowie zawodnikow a wiec jak najlepsza murawe robie i centrum medyczne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...