Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft template jakiś pomysł?

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dzisiaj do was prośbę, chcę zrobić stronę WWW pod serwer minecraft ale nie mam żądnego pomysłu jak zrobię jakąś która mi się podoba to koledze się nie podoba jak on zrobi jakiś projekt, a ja go wykonam to wtedy mi się nie podoba, i proszę was o jakieś pomysły które mógł bym wykonać. (nie musi być strona dokładnie o MineCraft, może być byle jaka ja ją tylko potem trochę po zmieniam pod styl do minecraft) za każde chęci daje +!

Opublikowano

Hej, Altiruss

Myślę, że na stronie powinna przeważać kolorystyka zielona. Górna część strony w odcienie niebieskiego (błękitny). Menu pod kolorem zielonym, zawsze możesz je "obdarzyć" w jakiś efekt (ajax, js) który ciekawie będzie wyglądał. Oprócz tego tło które będzie łączyło się z brandingiem (czyli górną częścią strony poza menu), kolor błękitny, miło byłoby zobaczyć jakiś efekt, aby to wszystko nie było sztywne. :)

Popracuj może na czymś gotowym (bootstrap?), łatwiej będzie Ci dopasować stronę do swoich upodobań. ;-)

Życzę powodzenia, podrzucam też linka do bootstrapa. :)

http://getbootstrap.com/2.3.2/

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...