Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

David Guetta ft. GLOWINTHEDARK ft. Harrison- Ain`t party- co sądzicie o tym kawałku?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to średnio populrany kawałek bez teledysku, który niedawno wszedł na listę "przebojów" Eski.

Mi się strasznie podoba, zarówno ostre "płum płum płum" jak i kawałek z gitarą ;)

Co ciekawe, radio edit jest lepsze od oryginału- w oryginale cały czas jest bit i tylko raz gitara- w radio edicie jest po równo kawałku z gitarą i bitem :D

RADIO EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=e30IaSz3RZw

ORYGINAŁ

:)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mi ogolnie nie podobają sie piosenki jego ;x

Mi też średnio, ale mówię ci- to zupełnie w innym stylu. Bity, tekst, ułożenie- wszystko zupełnie inne niż w np. "Little Bad Girl". Jednym słowem- twardy, rasowy, świetny mix a nie popowa "elektronika" :>

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tak to co teraz dejwid zrobił jest nieco inne, sam go nie słucham od dawna, jednak tu jest nieco mocniejszy bit, ale wciąż ten guettowski styl, mi sie jedynie podobają fragmenty z gitarą ;p

Opublikowano

Miał lepsze piosenki naprawdę. Ujdzie w tłumie singiel na siłę robiony w stronę elektroniki/dubstep'u no ale to tylko moje zdanie :P

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem t na dyskietkę szkolną. Podczas gitary niezbyt się podobało, jak zaczął sie drzec jeszcze mniej i JAK JEBNĘŁO BASSEM! Wszyscy się od razu zerwali :) genialny kawalek

Opublikowano

Dla mnie David Guetta jest najlepszym dj'3m na świecie, lubię jego wszystkie piosenki i ta równie mu wyszła zajebiście. Propsy David!

Tu się muszę zgodzić fajnie gra

Ale też nawet Robert M dobrze daje:P

Opublikowano

Guetta był dobry przed tym jak się sprzedał wtedy robił dobry house teraz gówniany pop

Opublikowano

Tu się muszę zgodzić fajnie gra

Ale też nawet Robert M dobrze daje:P

Ja również bardzo lubię Roberta, więc tym razem ja się z tobą zgodzę :D. Najlepszy polski dj. Nie jest jak większość jakiś tam pseudo wiejskich dj'ów co grają w klubach tylko jego piosenki są bardziej na skalę światową i według mnie dorównuje nawet tym najlepszym.
Opublikowano

Weźcie nie mówcie mi o robercie m obecnie jest tak denny że się słuchać go nie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...