Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zyczu laucher wielki problem

makaveli524

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich! Mam problem ostatnio z zyczu laucher. Pobrałem tego launchera ponieważ chciałem pograć minecrafta 1.6.2. Wszystko fajnie, odpalam go, gram na moim serwie, i tu pojawia się problem. Otóż nie działa mi mod na skiny , nie wiem czemu, moim kolegą działa a mi nie, oni widzą mojego skina,oni mają swoje a ja mam tego domyślnego skina u każdego, dlaczego? Znajomy mi polecił usunąć folder .minecraft i minecrafta z rejestru usunąć, pobrać samego zycza, i następny problem, gdy odpalam go to cały czzas pisze "TRWA AKTUALIZACJA. Repozytorium z modami jest właśnie z aktualizowane... analizowanie..." i co robć ja już jestem bezradny a zalezy mi zeby chodził mi ten minecraft i ten mod na skiny. Z góry dziękuję. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wina chyba leży w luncherze, albo sposobie w jaki dodałeś te mody. Proponuję zrobić to od nowa, lub pobrać inny luncher. by Zyczu ci stanowczo nie polecam.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Grałem na zyczu i również miałem ten problem lecz występował on od czasu do czasu

Raz znajomy nie widział mojego skina raz widział i tak ciągle

Jest to spowodowane błędami w tym Launcherze i nie idzie tego poprawić ;)

Ps. Moja rada- Jeżeli nie chcesz mieć jakichkolwiek problemów później z kontem itp. radzę ci zmienić Launcher

Szanuje tych co odpłacają mi tym samym

;)

Opublikowano

Dotychczas używam Launchera by whsk który serdecznie tb polecam
Wpisujesz nick i grasz
A jeżeli chciałbyś skina polecam obejrzeć ten krótki filmik

Oczywiście aby inni gracze widzieli ten skin również muszą postąpić tak jak na filmiku

Szanuje tych co odpłacają mi tym samym

;)

Opublikowano

Chłopie, zmień luncher jak już mówiłem i to pomoże na bank. Zyczu jest pod kradzieże, a nie wygodę grania :D

wez wywal to gowno , pelno keylogoerow w tym jest ..

najlepiej powiedzieć że zyczu to keylogger i kradnie pasy do konta, szczególnie że nie macie podstaw by tak twierdzić, twierdzicie tak bo ktoś wam tak powiedział ludzie błagam...

@topic jeśli zmieniasz launcher 1.6.2 to zmień na launcher z strony setcraft.pl, launcher łatwy w obsłudze a do tego możliwość zmiany wersji minecrafta od 1.6.2 do 1.0.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...