Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tankleader nie działa

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem tankleadera, ale niestety on nie działa :/. Włączam WoT w oknie, loguję się, odpalam TL, i jak tam się zaloguje to wyłacza się WoT. Mam zainstalowane Microsoft .NET i C++ które na forum pisali ale nic z tego.

System Win7 X64 Ultimate.

Opublikowano

Napisz na forum Tankleadera / do ich supportu.

Oni prędzej coś zrobią.

Tutaj tylko się dowiesz, że jesteś pierdolonym cheaterem i przez takich graczy gra nie ma sensu "1!!1111!"

(mimo, że to Multiplayer Cheats forum -,-)

shoob.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, bardzo przyjemny czołg po wymaksowaniu i wbiciu zalogi 100%, Dosylacz + naprowadzanie i jest git.

W czym masz problem z tym czołgiem?

Połączenie meda z TD.

Do tego pancerz przedni ładnie się kątuje, a osłona działa chwyta za 0 i odbija aż miło.

shoob.png

Opublikowano

T25/2 to fajny td, nie rozumiem Cię ;d Po wymaksowaniu fajnie się gra.

A tak btw co daję ten TankLeader ? Nigdy nie słyszałem o nim.

bot który nie afczy ,tylko jeździ i gra.

Z tego co wiem, przynajmniej tak mi sie wydaje.

shoob.png

Opublikowano

Ten pancerz działa to zaj*bisty jest, w dodatku dobry wychył działa dzięki czemu hull down można nieźle robić. Czas przeładowania też całkiem dobry jest, 6 z kawałkiem. Ale największy minus to penetracja, 170mm o ile się nie mylę to trochę mało na 8, nie wspominając o 9(nawet od boku czasem jest problem). Z pancerzem też jest tak sobie, choć na lepiej niż na hellcacie. Nie wiem, może ja po prostu źle nim gram. Może to też dlatego, że przyzwyczaiłem się do mobilnego kociaka(następca też prędkością nie powala, vmax 18km/h).

No trudno, przemęczę się z nim i sprzedam :D . W sumie grając na Tiger II i JgTiger 8.8 przyzwyczaiłem się do mułowatości(dotąd grałem głównie medami,lekkimi i TDkami amrykańskimi).

Opublikowano

Up:

Ja tam mam 175 na is-6 i daję rade, naucz się weakspotów i jazda. Takiego is-3 bez problemu przebijesz w dzióbek. No to przyzwyczajaj się powoli do tej prędkości, bo protek też ma podobną.

Coś ty odjebał?

XDD

T25/2 ma mobilność upośledzonego meda, prot ma mobilność Mausa jak nie gorszą xD

shoob.png

Opublikowano

Rozumiesz słowo "powoli" ?

Ja napisałem szybkość, nie mobilność.

Napisałeś prędkość, jeszcze inaczej.

A prędkość/szybkość też jest mausowa, T25/2 pędzi nawet 45 na prostej, da się wytrzymać.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...