Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] hecarim jungle

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę , że na życie i armor , ponieważ Heca ma i tak być tankiem . Do tego jeszcze dodam że z AD niebyłby mocną postacią , a tak to jego gra to silne ganki oraz mocny late .

Opublikowano

Bierz na życie bo jeśli heca będzie papierowy to nic nie zrobi on ma ulta do iniciaci więc musisz być tanky

x

Opublikowano

Powiedzialy brazy :)

Kup lizarda na AD, masz wieksze dmg w early, z tym na HP to wbijesz na ganka i "heca no dmg".

Wbij szybko lizarda, a potem reszta buildu tanky. W late wymien na cos bardziej pozytecznego, ale w tym momencie nic mi do glowy nie przychodzi.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Na Hecara tylko i wyłącznie Elder Lizard :) Pasyw z true dmg over time jest u Hecara używany prawie cały czas (Q+AA+Q+AA) i daje dosyć sporą przewagę nad przeciwnikiem, a na dodatek ten item zapewnia bonusy, których Kucyk naprawdę potrzebuje, zwłaszcza w early/mid game.

Opublikowano

na dmg potem gauntleta insta slow i duze dmg

po co ci na hp? kupujesz gauntleta juz jestes troche tankowaty a potem juz sytuacyjne lecisz

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Mój kolega robi go pod full ad i wygrywa rankedy nim.. Nie znacie się to nie piszcie. Speed attack+dmg i robi miazge. dziekuje dobranoc

Opublikowano

dobra, na 60 gier koniem mam ok. 62% i ok. 20 gier ma na lizardzie.

Golem (z HP):

+większy early sustain

+ten sam pasyw co na merkurach, czyli bierzesz tabi/trójki

+dobre pod tank/offtank

Lizard:

+ma true dmg oraz ad

-brak większego sustainu

podsumować możesz samemu, ale gdybym ja miał odpowiadać to golem jest duużo lepszy. a cały buil wygląda mniej więcej:

1. buty [trójki, tabi]

2. golem

3. warmog

4. gauntlet

5. spirit visage

6. sytuacyjny - malmortiusa, zephyr (pasyw z golema się nakłada niestety), thornmaila, malleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...