Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Którym z posiadanych champów grać aby wycarrować grę ?

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie typowego brązu. Tutaj moje champ'y, kilku po bokach uciąłem bo byli kupieni na szybko żeby móc grać rankedy:

o5x77k.jpg

Najlepiej mi idzie Jarvanem, Garenem, Irelią, Jax'em, Pantheonem, Riven, Wukongiem i Zed'em. Jax'a Irelię i Riven wręcz mainowałem na normalach (po kilkadziesiąt gier) i myślę czy do tego nie powrócić. Nasus'em, Olafem, WW i Xin'em grałem raczej sporadycznie.

Mam 6,3k PZ, jeśli jest taka postać to chciałbym kupić AD z mega early (coś jak Wukong czy Riven, dobrze by było żeby to był mid/top) może nawet słabnąć w late, ważne żebym bez względu na kille przeciwników mógł ich zabić w miarę szybko spushować lajna

PS odpada renekton

Opublikowano

Polecam Lee Sina

+Mocne early

+7 skili

+Dobry escape

+Ult ktory moze wyrzucic adc z tf

+Shield , slow

A z tych co masz to raczej Zeda . A lee sinem mozesz isc na mida jungle topa wiec duzo do wyboru

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

z tych których masz to zed na midzie robi niezłą siekę, wukong i riven, ogarnięta irelia też da radę . nimi spokojnie wyccarujesz. jak chcesz jakiegoś champa z mega early/mid to lee sin, 7 skilli shield, doskok, knock z ulta

Opublikowano

Takie podstawowe pytanie, co robić aby wygrać ? Ostatnio miałem 18/6 zedem i około 300 farmy (niestety na przed rankingowych) ale cały przeciwny team też miał takie staty. Ktośtam powiedział że w przeciwnej drużynie też może być troll, jednak przez 15 rankedów które rozegrałem jeden był wygrany dzięki temu że w enemy team było 2x AFK, bo mój team i tak nafeedował tych trzech którzy grali. Może trochę noobskie żale, ale każdy mówi że łatwo carruje sam grę.

@EDIT

Co myślicie o Fiorze/Kha Zix'ie ?

Opublikowano

Kha Zix ma swój potencjał, wiele osób go nie docenia ale to bardzo mocny champ. First blood dla niego to pikuś :P

+haras

+sustain

+potężny burst

+ciekawa mechanika

+bardzo dobre escape

+łatwa farma

+twardy

+po rozwinięciu E cd się resetuje po asyście/killu

+pentakillowiec

-1-6 lvl trzeba pilnować many

Opublikowano

W takim razie popróbuję coś ugrać Kha i Lee Sin'em, zobaczy się co z tego będzie. Najprościej będzie jak powoli pokupuje tych wszystkich champów bo dobrze mi się nimi gra. Dzięki za opinie, temat myślę że rozwiązany

Jeśli ktoś miałby chęć to może mi podesłać build'y na Kha, Lee, Aatroxa i Fiore na PW lub tu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...