Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

idzie to zgłosić?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio u nas na s26 (od około miesiąca) członkowie pewnej gildii z chunjo wbiło maksymalny lvl i nie daje ustać w m1. Biją wszystkich 15+ a jak ktoś ma 90+ to albo się w 5 rzucają albo uciekają. Idzie to jakoś zgłosić? Od miesiąca przez tych idiotów nie idzie z kółka wyjść... Jak zwołam kilku 100+ to uciekają ale po godzinie zaś przyłażą... jest jakiś pnkt regulaminu na ich? Utrudnianie gry?

Opublikowano

To kur*a idioci są bezkarni podobnie jak co niektórzy z tego forum? Tracę wiare w polską młodzież... wbiłem raz do nich na ts a tam dzieciarnia 10-12 lat

Opublikowano

No a co ty chcesz myślisz że taki 18/20latek wbije 105lv bez is'a? nie dlatego te większe lv to dzieciarnia bogaci rodzice na is co miech pewnie po 500zł jak nie lepiej . A taki już dorosły facet to lepiej woli sobie coś kupić niż na gre zarabiać. A co twojego pytania to nic im nie zrobią ponieważ to jest takie coś jak wojny miast i nic nie maja do powiedzenia : )

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Raczej nie bo nie ma punktu w regulaminie żeby nie mozna było bić w m1 ;)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

A jeśli by zgłosiło ich 100 osób +?

Nic to by nie dało . Ludzie z teamu pl'a czyli GM'i są obiektywni i nie ma takiego ptk. w regulaminie że bicie w m1 podlega karze.

Pobiją troche w tym m1 i przestaną bo każdemu to się w końcu nudzi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To kur*a idioci są bezkarni podobnie jak co niektórzy z tego forum? Tracę wiare w polską młodzież... wbiłem raz do nich na ts a tam dzieciarnia 10-12 lat

Nic z tym team nie zrobi gdyż o to w tej grze chodzi, rywalizacja między królestwami ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Tylko na niektórych privach takie utrudnianie gry jest karane. Na PLu nigdy tak nie będzie, ponieważ właśnie o to chodzi w grze. O rywalizację z innymi graczami.

Opublikowano

Tylko na soalrze wszyscy przechodzą do chunjo... rywalizacji nie ma... sami zobaczcie:

http://www.metin2.pl/main/highscore i dajcie na solar

ponad 90% jest z chunjo i co to ma być za rywalizacja?

Hehe, ty chyba nie wiesz co się dzieje tu i tu, W chunjo może z 30 sklepów a w Jinno z 150,

Bardzo dobrze że gidia OurDestiny was bije ( sam naleze do nich i jest zabawa :-) )

Dota 2 > Lol

Opublikowano

sądząc po Twoim avatarze jestem pewny średniej wiekowej w waszej gildii.

Jest dużo sklepów ale ta wasza banda dzieciaków co nawet gimbazy na oczy nie widziała zamyka je... BM wejdzie i wielki szpan bo po 4k z ducha bije a konto kupione na allegro/ od gracza za pieniążki rodziców...

Opublikowano

Jest dużo sklepów ale ta wasza banda dzieciaków co nawet gimbazy na oczy nie widziała zamyka je... BM wejdzie i wielki szpan bo po 4k z ducha bije a konto kupione na allegro/ od gracza za pieniążki rodziców...

Po twoim nicku tez widac sredni wiek.

@top Nie zglosisz tego nigdzie, bo o to chodzi w tej grze

P.S Moze zmien CH ? ....

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Powiedział "juri craft" xD

Opublikowano

Powiedział "juri craft" xD

Bo nie wiedziałem że zostane na tym idiotycznym forum, a chcialem zrobic tylko 1 prezke serwera do mc...

linki poza MPC dajemy w code

Nie szybciej by było zedytować mój post zamiast spamić?

P.S Moze zmien CH ? ....

Tylko chodze sobie po sklepach i widze z 5-10 100lv + z tej bandy dzieciaków

Opublikowano

Tylko na niektórych privach takie utrudnianie gry jest karane. Na PLu nigdy tak nie będzie, ponieważ właśnie o to chodzi w grze. O rywalizację z innymi graczami.

P.S Moze zmien CH ?

Nie da się tego zgłosić, bo to nie jest karalne w żaden sposób.

Temat do zamknięcia. Bo chyba w tej sprawie się nic nie zrobi .

22tp.png

Opublikowano

up to tak jakby do podstawówki wbiło 5 30 latków i napierdzielalo co zobaczy...

Opublikowano

na PL nie idzie tego zgłosić, natomiast na SG można dostać bana za prześladowanie( np. jak byś przez tydzień nic innego nie robił tylko próbował zabić kogoś, następnie nie dawał wstać, zabierał drop itp to byś dostał bana)

apropo, na SG można zgłosić jeszcze gdy ktoś z lvl 15- Cie leje w m1 i uniemożliwia ruch, a Ty go zabić nie możesz

Opublikowano