Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Elfbot. Skrypt warty uwagi, dasz rade to zrobić?

punisher1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę do sedna sprawy. Czy ktoś mógłby mi pomoc potrzebuje paru skryptów na kilka potrzebnych mi funkcji?

Mianowicie:

1) Postać zostanie przesunięta stop targeting + logout

2) Gdy ktoś wbije na ekran cavebot+targeting stop, gdy nie będzie nikogo na ekranie wznowi Elfa

3) Gdy ktos napisze byle co na defaul odpisze "xxxx tekst" odczeka z 10 sekund napisze "xxx tekst"

4) Chodzi o jeden skrypt w którym będzie "EatFood" > "Auto Speed" > "Manatrain" i Stop all gdy ktos na ekranie + wznowienie gdy nikogo nie ma.

Najbardziej zależy mi na skryptach Nr "2", "4" Jeśli reszta jest jakimś problemem poradzę sobie bez nich.

Dziękuje.

Opublikowano

Witam, przejdę do sedna sprawy. Czy ktoś mógłby mi pomoc potrzebuje paru skryptów na kilka potrzebnych mi funkcji?

Mianowicie:

1) Postać zostanie przesunięta stop targeting + logout

2) Gdy ktoś wbije na ekran cavebot+targeting stop, gdy nie będzie nikogo na ekranie wznowi Elfa

3) Gdy ktos napisze byle co na defaul odpisze "xxxx tekst" odczeka z 10 sekund napisze "xxx tekst"

4) Chodzi o jeden skrypt w którym będzie "EatFood" > "Auto Speed" > "Manatrain" i Stop all gdy ktos na ekranie + wznowienie gdy nikogo nie ma.

Najbardziej zależy mi na skryptach Nr "2", "4" Jeśli reszta jest jakimś problemem poradzę sobie bez nich.

Dziękuje.

http://www.mpcforum.pl/topic/466447-skrypty-elfbot-ng/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...