Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań Odnośnie Metka I Serva U8Zx

DestroHeaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak chciałbym zadać kilka nurtujących mnie pytań...

1. Do czego służy instrukcja powożenia?

2. Czy da sie jakoś odbugować postać na servie U8ZX samemu ( nie chce wczytac sie do konca i zaraz wywala do logowania)

3. Czy na servie U8zx jest 100 % szansa na ulepszenie broni na 80 + np na wachlarz 8 trigramów.

4. Z czego robi sie tarcze np Trzech władców czy jakoś tak, dlaczego są tak drogie i co one dają takiego specjalnego?

5.Czy są jakieś zbroje lepsze od Hwang albo chociaż od Stalki ale nie Hwang.( Między innymi na U8ZX) bo widziałem ostatnio woja i surke w czyms co mialo byc chyba zbrojką... lecz nie miało tekstury (było cale białe choć swiecące) No i ninje w zbroji takiej jak na 1 lvl tylko różowej i szamanke w zbroi takiej jak na 61 lecz zielonej. Jak sie nazywają, co dają i jak można je zrobic/ gdzie dropnąć?

Jeżeli ktoś zna odpowiedź na pytania, bądź na któreś z nich to niech pisze. Będą 5

vegetassj4qx4.png
Opublikowano

Odpowiem na pyt. 5 ta biała zbroja przynajmniej na servie sdlongju jest słabsza od hwanga i robi się ją ze stalki a potem z białej hwanga ale nie wiem jak to jest na U8ZX na reszte nie znam odp.

Opublikowano

3. robi sie ja z tarczy na 61 sokola lub lwiej wiem ze sa 2 rodzaje tarcz tych

1. a ta instr to raczej instr.jazdy konnej tylko jak niemasz 21 lvl konia to czytac niemozesz

Opublikowano

3.tak

4. z tarcz na 61lvl ale robi sie tez Krwi.skorupy

5.biale zbroje tzw. mini hwangi troche słabsze od hwangów nie mozna ich dropnac robi sie je ze stalek na +10 a nazwy sa takie dla woja : pierwszorzędne buty dla ninjy: bi-pung dla szamana: wodna szata+7 a dla sury niepamietam jakas dziwna nazwa ;/

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...