Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to IHas?

-panandrzej-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagrywarka do której można wgrać soft Ixtreme BurnerMax pozwalający nagrywać kopie zapasowe gier w 100%.

Czyli koniec problemu z błędami w imgburnie, grami XGD3 oraz z civ : )

Opublikowano

No to wystarczy Ci jakiś program do pobierania, potem nagrywarka + płyta i grasz :P

Tylko musisz mieć dysk około 10gb co najmniej.

+ Nie wiem czy gra przejdzie na tricku mp3, więc możliwe, że będziesz potrzebował ihasa aby nagrać nim chociaż jedną płytę.

Opublikowano

No to wystarczy Ci jakiś program do pobierania, potem nagrywarka + płyta i grasz :P

+ Nie wiem czy gra przejdzie na tricku mp3, więc możliwe, że będziesz potrzebował ihasa aby nagrać nim chociaż jedną płytę.

Nie potrzebuje iHASA , potwierdzone info. Rozpakowuje grę do .xex i te pliki z content wrzuca przez Horizon na pendrive. Nagrywa tylko DVD 2 która nie wymaga ihasa

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Akurat pod GTA V nie trzeba stosować tricku z MP3. Nagrywasz DVD1 za pomoca IMGBURNA i wybierasz Truncate albo za pomocą Clonecd to wtedy : Write until the end of the media is reached i po nagraniu wkładasz DVD1 do napędu i czekasz aż xbox przemieli płytkę i zacznie ją kopiować. [Potwierdzone info działa zarówno na LT 2.0 jak i 3.0 a dla dodatkowego potwierdzenia tego to dodam że sam tak zrobiłem i wszystko działa :D ]

A co do miejsca to jest to dokładnie 7.8GB :)

Nie

potrzebuje iHASA , potwierdzone info. Rozpakowuje grę do .xex i te

pliki z content wrzuca przez Horizon na pendrive. Nagrywa tylko DVD 2

która nie wymaga ihasa

Mam rozumieć że to jest pod RGH/JTAG ? Bo podobno nie można tego zainstalować z USB na nie jtagowanym ixie.

Opublikowano

Akurat pod GTA V nie trzeba stosować tricku z MP3. Nagrywasz DVD1 za pomoca IMGBURNA i wybierasz Truncate albo za pomocą Clonecd to wtedy : Write until the end of the media is reached i po nagraniu wkładasz DVD1 do napędu i czekasz aż xbox przemieli płytkę i zacznie ją kopiować. [Potwierdzone info działa zarówno na LT 2.0 jak i 3.0 a dla dodatkowego potwierdzenia tego to dodam że sam tak zrobiłem i wszystko działa :D ]

A co do miejsca to jest to dokładnie 7.8GB :)

Mam rozumieć że to jest pod RGH/JTAG ? Bo podobno nie można tego zainstalować z USB na nie jtagowanym ixie.

Robiłem pod RGH ale myślę że pod LT tez powinno działać.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Do tych co mają dosyć wysokie wymagania do GTA V mogą się zawieść choć gra "dupę" urywa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...