Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń snajper

czarodziej120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem bo nie wiem którą broń wybrać oceńcie pare broni któe mi wpadł w oko:

-GOL

-M95

-VSS Vintorez

-L96A1

-M82A3

Oceńcie te 5 broni i powiedzcie która wg was najlepsza

Opublikowano

Graj tą która ci się najbardziej podoba -_-

Jak będziesz miał do wyboru dziewczyne to też napiszesz: prosze napiszcie która lepsza bo sam nie wiem?

Opublikowano

Najczęściej spotykane i najlepsze są chyba (malejąco): M95, L96A1... a te za drogie to GOL. Możesz zaczekać jeszcze na JNG 90, chyba że już testowałeś.

Opublikowano

-M95: Dla kamperów w krzakach, wolna, mało ammo (dużo z takimi magazynkami), fajny wygląd nawet dla mnie :>

-VSS Vintorez: Raczej tak jak to ktoś mówi, dla snajperów co udawają szturmowców, do obrony swojego tyłka na 30-65m

-L96A1: Dla snajperów co lubią biegać, szybka, ammo wystarczy

-M82A3: Surasmen mówi że ta broń to gunwo. Dlatego że jest doświadczonym snajperem, wierze mu. :D (podobno gorsza wersja M95) Lajkiem bym się najadł :).

Opublikowano

Tabelka:

GOL-uboga wersja L96a1(Nawet daje rade)

M95-Kamperka(Wolny reload)

VSS- Baw sie w szturma(Karabin)

L96a1-Agresywne granie (Szybki reload)

M82a3-Kamperka,lekko Agresywnie(Przebije nawet szybe od auta, BTR-owi zabierze -50hp (chyba kazda tak zabiera xD)

Pozdro ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

L96A1 lepsza od GOL'a, a m95 jest bardzo za wolna, no chyba ze masz takiego skila zeby z 200-300m heady walic, to wez m95 ;p

5113992856.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...