Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Nowy sposób idlowania! Zbieraj itemki bez grania!

Ichcios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dzisiaj chciałbym wam przedstawić sposób (dla leniwych) jak zbierać itemki bez grania w tf'a. Zapraszam.

Krok 1. Wpisujemy ip serwera: 91.239.67.80:27017

UWAGA! Gdy stoimy wywala nas z serwera!

Krok 2. Pewnie pomyśleliście, że jak nas wywali serwa to nie poidlujemy.

Otóż nie...

Idziemy prosto i widzimy drogę, a na ściance strzałkę

Idziemy w kierunku przeciwnym do strzałki i widzimy przed sobą takie małe pomieszczenie

Krok 3. Wchodzimy do niego iiii... PUFF! nasza postać sama biega :P

I tak możemy sobie zminimalizować tf'a i pograć coś innego.

Prawdopodonie gdy przebiegniemy 25 km to dostaniemy itemek :), czyli jakies 30 min i jeden itemek nasz.

Plusy:

- nie trzeba grać by zbierać itemki można sobie zostawić komputer włączony i iść np do szkoły

- łatwy, prosty zarobek

Minusy:

- serwer jest często full

Jeśli ci się podobało walnij lajka pod spodem :P

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Takim sposobem można wydropić 1 - 2 itemy. Teraz trzeba je odbierać jak dropną i czekać na kolejne. Jeśli ich nie odbierzemy następne nie wydropią.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Trzeba się dobrze ustawić tzn. na środku, gorzej jak są dwie osoby lub znajdzie się jakiś pan który postawi zasobnik...

co do itemków to kolega wydropił 4 i nie musiał odbierać.

Mi tam się ani razu nie zacięła postać

Opublikowano

A sprawdziłeś czy to działa po na lokalnym serwerze z sv_lan 0 i tą samą mapą? Bo jeżeli tak, to nie ma potrzeby wchodzić na ten serwer.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeżeli na multi działa, to myśle, że na lokalnym powinno działać. Wybacz ale nie jestem w stanie teraz zobaczyć, bo rodzice laptop obstawili D:

Opublikowano

Jest mnóstwo !! serwerów Idle , mi chyba z 70 serwerów wyskoczyło jak wpisałem w wyszukiwarce idle , polecam dołączać na serwery gdzie jest więcej graczy bo jest taki ''bug'' czy może to tak miało być że jak więcej osób na serwerze to więcej itemów , wg gosc na idlu afczył z Premium , początkowy był ( duzo itemów dropa ) , wydropiło mu dupalacz , prawie zaotichi , dzalzair , gruba ryba , zegarek do szpiega ( ..... nożownika ) , sikwondo , anty klinga , poskramiacz płomieni , co jescze .. kriztieg , uberpiła - siedział 12 h

55aR3G.png

Opublikowano

Jest mnóstwo !! serwerów Idle , mi chyba z 70 serwerów wyskoczyło jak wpisałem w wyszukiwarce idle , polecam dołączać na serwery gdzie jest więcej graczy bo jest taki ''bug'' czy może to tak miało być że jak więcej osób na serwerze to więcej itemów , wg gosc na idlu afczył z Premium , początkowy był ( duzo itemów dropa ) , wydropiło mu dupalacz , prawie zaotichi , dzalzair , gruba ryba , zegarek do szpiega ( ..... nożownika ) , sikwondo , anty klinga , poskramiacz płomieni , co jescze .. kriztieg , uberpiła - siedział 12 h

dupalacz, antyklinga, krztieg, uberpiła - przedmioty za achivmenty, troche gorzej na graniu bez premki bo potem klopot z pozbyciem sie itemow :)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

dupalacz, antyklinga, krztieg, uberpiła - przedmioty za achivmenty, troche gorzej na graniu bez premki bo potem klopot z pozbyciem sie itemow :)

Zamieniasz na metale, a gdy kupisz premke, mas coś na start :P

Opublikowano

Lepszy już server do idlowania gdzie cie zabija -.-'
ten jest bez sensu bo i tak trzeba mieć gre włączoną =strasznie ramożerne więc na słabszym kompie sobie nic nie zrobisz
bez sens

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak już wcześniej napisałem trzeba odbierać itemy. Więc średnio się idluje powiękzając grę co jakiś czas. A co do sv_lan 0 to powinno działać.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

sposób sprawdzony zostawiłem na nockę dzisiaj kompa i drop oczywiście był ;) tylko to bugowanie postaci jest denerwujące ^_^ tak poza tematem trochę ;3... jeżeli wejdę na server do idlowania bez "VACA" to czy mogę wyłapać bana?? bo słyszałem że można za to jakieś kary dostać :/

@Edit1: jest jakaś różnica losowania itemów gdy server jest na vacu lub nie ?? i czy jak jestem sam na servie lub z innymi ludźmi to tak samo losuje itemki??

Opublikowano

sposób sprawdzony zostawiłem na nockę dzisiaj kompa i drop oczywiście był ;) tylko to bugowanie postaci jest denerwujące ^_^ tak poza tematem trochę ;3... jeżeli wejdę na server do idlowania bez "VACA" to czy mogę wyłapać bana?? bo słyszałem że można za to jakieś kary dostać :/

@Edit1: jest jakaś różnica losowania itemów gdy server jest na vacu lub nie ?? i czy jak jestem sam na servie lub z innymi ludźmi to tak samo losuje itemki??

Raczej nie ma różnicy.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież to zwykłe idlowanie. To jak robić

[TuT] Jak ruszać myszką!

Bez sensu, chyba większość graczy którzy grają w tf2 wiedzą że da się idlować. I to nie jeden serwer, bo dużo jest takich..

............

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W najbliższym czasie, gdy tylko będę miał sprawny komputer, postaram się przetestować ten sposób, wtedy edytuję.

Poradnik czytelny i przejrzysty. Plus.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...