Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 14 WEBB APP

xdzikux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już pewnie wiecie Webb App do Ut FIFY 14 Jest już dostępny mam takie pytanie jak wylogować się z web appu aby na 2 koncie otworzyć paczki

Opublikowano
Opublikowano

Ja mam problem że moje pytanie awaryjne nie działa bo jest nie poprawne... wygerenowałem nowe pytanie i nadal to samo ; / wie ktos jak to naprawić ? gram na ps3

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Ja mam problem że moje pytanie awaryjne nie działa bo jest nie poprawne... wygerenowałem nowe pytanie i nadal to samo ; / wie ktos jak to naprawić ? gram na ps3

Musisz poczekać, mi po czasie dopiero zadziałało.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Jak już pewnie wiecie Webb App do Ut FIFY 14 Jest już dostępny mam takie pytanie jak wylogować się z web appu aby na 2 koncie otworzyć paczki

Wyczyść dane przeglądarki i tyle

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jak zrobię np 50 kont w fucie na web app, żeby otwierać te paczki to dostanę bana ??

Nie da się. Trzeba mieć 50 kont na Origin z grą Fifa 13.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Inni piszą ze robią multikonta na stronie ea i otwierają paczki na kilku kontach. Chodzi mi o fife 14

Niby jak? Jak jak założyłem konto, na którym nie miałem zainstalowanej Fify 13 to wyskoczyło, że nie mam plików ultimate team.

Opublikowano

Nwm jak ale nie raz widziałem i czytałem jak inni robią multikonta na web app na stronie EA i otwieraja te paczki powitalne, żeby zarobić.

Nie da się. To fake.

Budowniczy
Opublikowano

wakus456.

To jest zwykły fake, jakbyś chciał wiedzieć.

A co do problemu WEBB APP'a, no to nie widzę problemu z wylogowaniem, masz przecież te konta i tam możesz poprostu się wylogować.

Poprostu wyloguj się i zaloguj na konto jakie chcesz.

Opublikowano

Pytanie troche z innej beczki ale... Czy teraz gdy wyszła fifa 14 w fifie 13 nie bedzie IF, TOTW? I happy hour?

Tak, nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...