Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V spiracone

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku godzin można już ściągnąć piraconą wersje GTA V na Xbox360. Na youtubie pojawiają się materiały , są usuwane lecz i tak nie problem je znaleźć. Szkoda , myślałem że gra będzie miała lepsze zabezpieczenia , lecz czego można oczekiwać po konsolach. Lecz co sądzicie o samej grze? Oglądałem filmiki kręcone zwykłą kamerą przed monitorem i mimo wszystko gra wygląda naprawdę ładnie i bardzo płynnie ; szczerze mówiąc nie myślałem że gra będzie wyglądać tak dobrze.

Opublikowano

Od kilku godzin można już ściągnąć piraconą wersje GTA V na Xbox360. Na youtubie pojawiają się materiały , są usuwane lecz i tak nie problem je znaleźć. Szkoda , myślałem że gra będzie miała lepsze zabezpieczenia , lecz czego można oczekiwać po konsolach. Lecz co sądzicie o samej grze? Oglądałem filmiki kręcone zwykłą kamerą przed monitorem i mimo wszystko gra wygląda naprawdę ładnie i bardzo płynnie ; szczerze mówiąc nie myślałem że gra będzie wyglądać tak dobrze.

Co konsola ma do tego że gra wyciekła? Przecież r* dostarczyło do sklepu płytki do wcześniejszej wysyłki i ktoś wrzucił zawartość na torrenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...