Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowe steelseries vs Siberia V2 Blue

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żadne :) Płacisz za napis SS. Na forum jest mój (przestarzały, lecz jednak) poradnik dotyczący wyboru słuchawek. Mimo wszystko tak wiele się nie zmieniło

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Mialem kiedys sluchawki Sennheiser HD 201 jak grałem w CS'a i sluzyly mi jakies 3-4 lat gry podczas 6 lat gry i bylem zadowolony, teraz posiada Steelseries siberia v2 red i jestem zajebisciej zadowolony

Opublikowano

Nigdy nie kupuj samych słuchawek bo to jak granie na zintegrowanej karcie graficznej kup również kartę dzwiękową polecam zestaw maya u5 + superluxy HD681 sam korzystam i jestem bardzo zadowolony

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Ja uzywam sluchawek bezprzewodowych marki sony za 210 zl. Niby nie maja mikrofonu ale mam wbudowany w laptopie wiec mi nei potrzebny. Wg mnie sa one swietne bo nie plataja mi sie kable nigdzie a sa wygodne i nie bola od nich uszy. Dzwiek jest swietny a moge oddalic sie z nimi na 150 metrow :) swietne do koszenia trawnika :)

u1lc.png
Opublikowano

Ja osobiście jestem takiego samego zdania co @ zelltar

Płacisz tylko za firmę a możesz mieć lepsze słuchawki za tańsze pieniądze i osobiście tez polecam ten zestaw maya u5 + superluxy HD681 będziesz zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...